Povezane vesti
Mali Stefan rasplakao Srbiju, potrebna mu je pomoć (video)
Bujanovačke 18.02.2025
Bujanovac 18. februar 2025. (foto screenshot FB) – Umrli su mi mama i tata – kaže dečak Stefan iz sela Belanovce kod Leskovca, u kojem živi u jako teškim uslovima sa svojim dedom. Stefanova priča ganula je celu Srbiju. Dečaku je potrebna pomoć. Na snimku… »
Mali Stefi, kome su umrli mama i tata, zajecao kad je čuo da stiže pomoć: Ovo je najtužniji snimak u Srbiji
Telegraf 18.02.2025
Preporučujemo. Nakon potresne priče o malom Stefiju iz sela Belanovce kod Leskovca koji hrabro izgovara: "Meni su mama i tata umrli" dok živi sa dekom u jednoj sobici, stigle su najlepše vesti koje greju i najtvrđa srca - stiže pomoć! Stefi nakon smrti… »
Srbija plače zbog suza malog Stefija: "Meni su mama i tata umrli", živi sa dekom u sobici, kupa se u koritu
OK radio 18.02.2025
Stefi živi sa dekom u jednoj sobici. "Meni su mama i tata umrli", kaže mali Stefi iz sela Belanovce kod Leskovca. Kada njegove suze krenu plaču i svi koji gledaju snimak Marka NIkolića, humanitarca iz Vranja. Malom Stefiju su mama i tata umrli. Živi sa… »
Vesti dana »
Prvi trilateralni sastanak danas! Predstavnici Rusije, Ukrajine i SAD sastaju se u Abu Dabiju; Ušakov: Rusija spremna da donira milijardu dolara Odboru za mir
Blic pre 20 minutajoš 29 povezanih
Kad i gde možete da gledate meč Novak Đoković – Botik van de Zandšulp na Australijan openu?
Danas pre 20 minutajoš 43 povezane
Udari košave do 100 na sat! Ovog jutra opasna pojava, RHMZ najavljuje za vikend do čak 14 stepeni, ali i sneg i poledicu
Blic pre 1 satjoš 17 povezanih
Potpuni zastoj na auto-putu ka Novom Sadu: Čak četiri saobraćajke na istom mestu, delovi vozila rasuti po putu (video)
Kurir pre 55 minutajoš 17 povezanih
(VIDEO) Evroposlanici pogledali izložbu o Jasenovcu, iako je vlast tvrdila da žele da je izbegnu
N1 Info pre 9 minutajoš 8 povezanih