Povezane vesti
Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacija u Srbiji
Danas 18.02.2025
Poslanička grupa „Mi – Snaga naroda“ saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
MI - Snaga naroda traži izveštaj o svim uplatama strankama i NVO pristiglim iz inostranstva
RTV 18.02.2025
BEOGRAD - Poslanička grupa MI - Snaga naroda zatražila je danas od guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković da im dostavi podatke za protekle tri godine o svim novčanim transakcijama, uplatama u korist domaćih političkih organizacija… »
Mi - Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji
Beta 18.02.2025
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
Vesti dana »
Iran raketama razorio haifu: Izrael povlači trupe iz severnih gradova na okupiranim teritorijama (video)
Večernje novosti pre 31 minutajoš 25 povezanih
"Avion sudnjeg dana" kruži oko nuklearnog centra! Do sada je korišćen samo jednom, odmah počele da kruže teorije i raste panika - nešto se sprema? (foto)
Kurir pre 16 minutajoš 22 povezane
Jokić izgubio živce i urlao na saigrače! Nikola žestoko digao glas na tajm-autu: Košarkaši Nagetsa nisu znali šta ih je snašlo, bez reči su slušali Srbina!
Kurir pre 25 minutajoš 56 povezanih
Danas toplije od proseka, ali 3 do 5 stepeni niža temperatura nego juče
Šabačke novosti pre 2 satajoš 22 povezane
Vučić nastavlja konsultacije sa još tri stranke, u toku sastanak sa Socijalističkom partijom Srbije
Newsmax Balkans pre 31 minutajoš 18 povezanih