Povezane vesti
Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacija u Srbiji
Danas 18.02.2025
Poslanička grupa „Mi – Snaga naroda“ saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
MI - Snaga naroda traži izveštaj o svim uplatama strankama i NVO pristiglim iz inostranstva
RTV 18.02.2025
BEOGRAD - Poslanička grupa MI - Snaga naroda zatražila je danas od guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković da im dostavi podatke za protekle tri godine o svim novčanim transakcijama, uplatama u korist domaćih političkih organizacija… »
Mi - Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji
Beta 18.02.2025
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
Vesti dana »

Premijer: Dinamičan rad Vlade Srbije u prethodnih šezdeset dana
Politika pre 5 minutajoš 15 povezanih

Pakao nad Tel avivom: Iran zasuo Izrael raketama, ima mrtvih i ranjenih!
Alo pre 25 minutajoš 17 povezanih

"Vučić bi pre dao Beograd nego REM": Još jedan konkurs propao, sledi li "treća sreća" ili novi trik vlasti
N1 Info pre 1 satjoš 63 povezane

Odbijen jedini prigovor opozicije: U Kosjeriću neće biti ponavljanja izbora
Vreme pre 2 satajoš 11 povezanih

Izrael ponovo napao Iran: Eksplozije u blizini nuklearnog postrojenja
Radio 021 pre 1 satjoš 28 povezanih