Povezane vesti
Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacija u Srbiji
Danas 18.02.2025
Poslanička grupa „Mi – Snaga naroda“ saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
MI - Snaga naroda traži izveštaj o svim uplatama strankama i NVO pristiglim iz inostranstva
RTV 18.02.2025
BEOGRAD - Poslanička grupa MI - Snaga naroda zatražila je danas od guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković da im dostavi podatke za protekle tri godine o svim novčanim transakcijama, uplatama u korist domaćih političkih organizacija… »
Mi - Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji
Beta 18.02.2025
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za međunarodni… »
Vesti dana »

Protest studenata „Indeks jači od pendreka“ zakazan za ponedeljak
In medija pre 2 satajoš 7 povezanih

Ovo nismo mogli da vidimo 25 godina! Večeras je potpuno pomračenje Meseca, a videće se i iz Srbije, evo koliko će trajati
Alo pre 2 minutajoš 28 povezanih

Srbija eliminisana od Finske u osmini finala Evrobasketa 2025 uz kritike selektora i reakcije iz Finske
Naslovi.ai pre 58 minutajoš 92 povezane

Srbija eliminisana u četvrtfinalu basket 3x3 i osmini finala Evrobasketa; Brazil osvojio bronzu u odbojci
Naslovi.ai pre 8 minutajoš 38 povezanih