Povezane vesti

Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacija u Srbiji

Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacija u Srbiji

Danas pre 3 dana
Poslanička grupa „Mi – Snaga naroda“ saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za… »
MI - Snaga naroda traži izveštaj o svim uplatama strankama i NVO pristiglim iz inostranstva

MI - Snaga naroda traži izveštaj o svim uplatama strankama i NVO pristiglim iz inostranstva

RTV pre 3 dana
BEOGRAD - Poslanička grupa MI - Snaga naroda zatražila je danas od guvernerke Narodne banke Srbije Jorgovanke Tabaković da im dostavi podatke za protekle tri godine o svim novčanim transakcijama, uplatama u korist domaćih političkih organizacija… »
Mi - Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji

Mi - Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji

Beta pre 3 dana
Poslanička grupa "Mi - Snaga naroda" saopštila je danas da je Narodnoj banci Srbije (NBS) uputila dopis u kom traži podatke o svim uplatama domaćim pravnim i privatnim licima od strane različitih stranih organizacija, poput Agencije SAD za… »

Vesti dana »