Povezane vesti
Za bivšeg kancelara nema zime: Kurc stvorio kompaniju vrednu milijardu €, ide mu bolje nego politika - Evo čime se bavi
Kurir 18.02.2025
Sebastijan Kurc ima kompaniju za sajber bezbednost "Dream", koja je osnovana 2023. i sedište joj je u Tel Avivu. Osnovao ju je sa dva partnera, a firma je najavila novu investiciju od 100 miliona evra. Procenjuje se da ova kompanija sada vredi blizu… »
Sebastijan Kurc posle politike osnivao kompaniju vrednu milijardu evra! Evo čime se bavi bivši austrijski kancelar
Blic 18.02.2025
Sebastijan Kurc ima kompaniju za sajber bezbednost "Dream", koja je osnovana 2023. i sedište joj je u Tel Avivu. Osnovao ju je sa dva partnera, a firma je najavila novu investiciju od 100 miliona evra. Procenjuje se da ova kompanija sada vredi blizu… »
Vesti dana »
Prajd šetnja završena u Beogradu: Ponovljeni zahtevi za zakon o istopolnim zajednicama, policija sprečila incident
Newsmax Balkans pre 2 satajoš 37 povezanih
"U Eliti 10 sam žena": Uroš Stanić šokirao svojim dolaskom, pa odmah usledio težak okršaj sa Miljanom Kulić
Mondo pre 36 minutajoš 21 povezana
EPuS: Ukidanje emisije "24 minuta sa Zoranom Kesićem" je odluka da se Nova S disciplinuje
N1 Info pre 2 satajoš 30 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Amerikancima: Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Kurir pre 4 satijoš 27 povezanih
Severina sa protesta u Zagrebu: "Kad su mi korupcijom uzeli dete, deo mene je umro i pretvorio se u vampira koji im pije krv"
Nova pre 6 satijoš 30 povezanih