Повезане вести
Ми снага народа: Време је да се исуши и српска ”мочвара”!
Правда 18.02.2025
Посланичка група “Ми снага народа” упутила је Народној банци Србије захтев за податке о свим уплатама у корист домаћих политичких организација, удружења грађана и физичких лица у протекле три године, од стране: УСАИД, НЕД-а… »
Несторовићеви посланици траже од НБС: Прикажите све уплате од УСАИД-а и других страних организација
Правда 18.02.2025
Овај захтев уследио је због учесталих тврдњи највиших носилаца власти и медија под њиховом контролом о милијардама евра које су протеклих година ушле у земљу ради њене дестабилизације и припрема за обојену револуцију… »
Ми – Снага народа тражи од НБС податке о уплатама УСАИД-а и других организацијама у Србији
Радио сто плус 18.02.2025
Председник посланичке групе Бранко Лукић навео је у саопштењу да су тај захтев упутили с обзиром на учестале тврдње највиших носилаца власти у Србији и медија “под њиховом контролом” о милијардама евра које су протеклих година… »
Вести дана »
„Будимо ту једни за друге“: Студенти из Инђије позвали суграђане да угосте учеснике шетње
Ин медија пре 1 сатјош 40 повезаних
Премијер Мацут и министри придружили се скуповима грађана против блокада
Телеграф пре 24 сатајош 39 повезаних
Трамп открио карте: Састанак с Путином тек ако пристане на мировни споразум
Дневник пре 1 сатјош 32 повезане
"Трамп измишља нови рат": Председник Венецуеле оптужио САД због слања носача авиона у Карипско море
Курир пре 3 сатајош 20 повезаних
Ово је препрека за батлеров деби у евролиги: Саша Обрадовић открио шта га дели од играња у елити!
Хот спорт пре 1 сатјош 31 повезана