Povezane vesti

Mi snaga naroda: Vreme je da se isuši i srpska ”močvara”!

Mi snaga naroda: Vreme je da se isuši i srpska ”močvara”!

Pravda pre 6 sati
Poslanička grupa “Mi snaga naroda” uputila je Narodnoj banci Srbije zahtev za podatke o svim uplatama u korist domaćih političkih organizacija, udruženja građana i fizičkih lica u protekle tri godine, od strane: USAID, NED-a, Fondacije za… »
Nestorovićevi poslanici traže od NBS: Prikažite sve uplate od USAID-a i drugih stranih organizacija

Nestorovićevi poslanici traže od NBS: Prikažite sve uplate od USAID-a i drugih stranih organizacija

Pravda pre 12 sati
Ovaj zahtev usledio je zbog učestalih tvrdnji najviših nosilaca vlasti i medija pod njihovom kontrolom o milijardama evra koje su proteklih godina ušle u zemlju radi njene destabilizacije i priprema za obojenu revoluciju. Poslanička grupa Mi snaga… »
Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji

Mi – Snaga naroda traži od NBS podatke o uplatama USAID-a i drugih organizacijama u Srbiji

Radio sto plus pre 13 sati
Predsednik poslaničke grupe Branko Lukić naveo je u saopštenju da su taj zahtev uputili s obzirom na učestale tvrdnje najviših nosilaca vlasti u Srbiji i medija “pod njihovom kontrolom” o milijardama evra koje su proteklih godina ušle u zemlju… »

Vesti dana »