Повезане вести

Ми снага народа: Време је да се исуши и српска ”мочвара”!

Ми снага народа: Време је да се исуши и српска ”мочвара”!

Правда 18.02.2025
Посланичка група “Ми снага народа” упутила је Народној банци Србије захтев за податке о свим уплатама у корист домаћих политичких организација, удружења грађана и физичких лица у протекле три године, од стране: УСАИД, НЕД-а… »
Несторовићеви посланици траже од НБС: Прикажите све уплате од УСАИД-а и других страних организација

Несторовићеви посланици траже од НБС: Прикажите све уплате од УСАИД-а и других страних организација

Правда 18.02.2025
Овај захтев уследио је због учесталих тврдњи највиших носилаца власти и медија под њиховом контролом о милијардама евра које су протеклих година ушле у земљу ради њене дестабилизације и припрема за обојену револуцију… »
Ми – Снага народа тражи од НБС податке о уплатама УСАИД-а и других организацијама у Србији

Ми – Снага народа тражи од НБС податке о уплатама УСАИД-а и других организацијама у Србији

Радио сто плус 18.02.2025
Председник посланичке групе Бранко Лукић навео је у саопштењу да су тај захтев упутили с обзиром на учестале тврдње највиших носилаца власти у Србији и медија “под њиховом контролом” о милијардама евра које су протеклих година… »

Вести дана »