Povezane vesti

Mijatović najavio senzacionalan transfer: “Ne pitajte me kako znam” (VIDEO)

Mijatović najavio senzacionalan transfer: “Ne pitajte me kako znam” (VIDEO)

Danas pre 3 dana
Predrag Mijatović, član Radne grupe Partizana, najavio je veliki transfer, ali ne crno-belih, već svog bivšeg kluba madridskog Reala. Mijatović, koji je od 1996. do 1999. igrao za kraljevski klub, a potom bio i njihov sportski direktor, rekao je da… »
Mijatović: Haland hoće u Real, ne pitajte kako znam

Mijatović: Haland hoće u Real, ne pitajte kako znam

Sportski žurnal pre 3 dana
„To nije rekao javno, ali će se desiti”. Nekadašnja zvezda Real Madrida i član radne grupe Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović u potkastu Žozepa Pedrerola „El cafelito” ekskluzivno je otkrio buduće namere superasa… »
Mijatović najavio veliki transfer: "Ne pitajte me kako znam, ali znam"

Mijatović najavio veliki transfer: "Ne pitajte me kako znam, ali znam"

Sportske.net pre 3 dana
Predrag Mijatović, najistaknutiji član Radne grupe koja rukovodi Fudbalskim klubom Partizan, najavio je veliki transfer, ali ne tima za koji trenutno radi, već onog u kom je nekad bio sportski direktor i čija je igračka legenda. Mijatović, kog već… »
Mijatović najavio transfer bombu: "Ne pitajte kako znam" VIDEO

Mijatović najavio transfer bombu: "Ne pitajte kako znam" VIDEO

B92 pre 3 dana
Predrag Mijatović je najavio je novi veliki transfer madridskog Reala, svog bivšeg kluba. Mijatović, koji je od 1996. do 1999. igrao za kraljevski klub, a od 2006. do 2009. bio sportski direktor, kaže da Erling Haland želi jednog dana da dođe u… »
Fudbalski zemljotres! Predrag Mijatović najavio jedan od najvećih transfera...

Fudbalski zemljotres! Predrag Mijatović najavio jedan od najvećih transfera...

Večernje novosti pre 3 dana
KAKVA bi to bomba bila! FOTO: FK Partizan Nekadašnji sportski direktor Real Madrida a sada član Radne grupe Partizana Predrag Mijatović otkrio je za španske medije kako će jedan od najboljih napadača današanjice Erling Haaland obući dres… »

Vesti dana »