Povezane vesti
Mijatović najavio senzacionalan transfer: “Ne pitajte me kako znam” (VIDEO)
Danas 18.02.2025
Predrag Mijatović, član Radne grupe Partizana, najavio je veliki transfer, ali ne crno-belih, već svog bivšeg kluba madridskog Reala. Mijatović, koji je od 1996. do 1999. igrao za kraljevski klub, a potom bio i njihov sportski direktor, rekao je da… »
Mijatović: Haland hoće u Real, ne pitajte kako znam
Sportski žurnal 18.02.2025
„To nije rekao javno, ali će se desiti”. Nekadašnja zvezda Real Madrida i član radne grupe Partizana zadužen za sportska pitanja Predrag Mijatović u potkastu Žozepa Pedrerola „El cafelito” ekskluzivno je otkrio buduće namere superasa Mančester sitija… »
Mijatović najavio veliki transfer: "Ne pitajte me kako znam, ali znam"
Sportske.net 18.02.2025
Predrag Mijatović, najistaknutiji član Radne grupe koja rukovodi Fudbalskim klubom Partizan, najavio je veliki transfer, ali ne tima za koji trenutno radi, već onog u kom je nekad bio sportski direktor i čija je igračka legenda. Mijatović, kog već dugo… »
Fudbalski zemljotres! Predrag Mijatović najavio jedan od najvećih transfera...
Večernje novosti 18.02.2025
KAKVA bi to bomba bila! FOTO: FK Partizan Nekadašnji sportski direktor Real Madrida a sada član Radne grupe Partizana Predrag Mijatović otkrio je za španske medije kako će jedan od najboljih napadača današanjice Erling Haaland obući dres kraljevskog… »
Mijatović najavio transfer bombu: "Ne pitajte kako znam" VIDEO
B92 18.02.2025
Predrag Mijatović je najavio je novi veliki transfer madridskog Reala, svog bivšeg kluba. Mijatović, koji je od 1996. do 1999. igrao za kraljevski klub, a od 2006. do 2009. bio sportski direktor, kaže da Erling Haland želi jednog dana da dođe u Madrid… »
Vesti dana »

Pucao na kolege u američkoj vojnoj bazi: Došao na posao, pa pištoljem izrešetao petoricu, trojica operisana: "Ti ljudi treba da nas štite..."
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

"Moje dete mi je uzeo" Aleksandra u suzama otkrila teror bivšeg muža, tuga zbog ćerke razara!
Alo pre 24 minutajoš 4 povezane

„Epilog dugogodišnje agonije u BiH“: Nakon odluke CIK-a da oduzme predsednički mandat Miloradu Dodiku
Danas pre 4 satijoš 1 povezana