Povezane vesti

(Foto, video) premijer Vučević posetio malog Stefana i njegovog deku koji su rasplakali i ujedinili Srbiju Predsednik Vlade…

(Foto, video) premijer Vučević posetio malog Stefana i njegovog deku koji su rasplakali i ujedinili Srbiju Predsednik Vlade…

Dnevnik pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević posetio je danas malog Stefana, iz sela kraj Leskovca, koji je ostao bez roditelja i ujedinio celu Srbiju u borbi za novi dom. -Hvala celoj Srbiji da smo zadržali ono što treba da karakteriše naš narod, otadžbinu… »
(Video) Vučević u poseti dečaku koji je ujedinio Srbiju: Mali Stefan izgovorio šest reči i rasplakao sve: Uskoro dobija…

(Video) Vučević u poseti dečaku koji je ujedinio Srbiju: Mali Stefan izgovorio šest reči i rasplakao sve: Uskoro dobija…

Blic pre 2 dana
U društvu gradonačelnika Leskovca Gorana Cvetanovića, premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević posetio je danas osmogodišnjeg Stefana, dečaka kojem su oba roditelja preminula, a čija je priča rasplakala Srbiju. Mali Stefan, inače živi sa svojim… »
MN@: Grčić u zatvoru a njegovo mesto u kafani slobodno?

MN@: Grčić u zatvoru a njegovo mesto u kafani slobodno?

Nova pre 2 dana
Priča Stefana iz sela Belanovce kod Leskovca, ganula je celu Srbiju. Na snimku koji se deli društvenim mrežama vidi se u kakvim uslovima živi sa dedom. Za samo nekoliko sati, dobri ljudi su učinili čudo - mali Stefan će konačno imati topli… »
Jugpress: Premijer u ostavci krši zakon i diskriminiše medije

Jugpress: Premijer u ostavci krši zakon i diskriminiše medije

N1 Info pre 3 dana
Premijer Srbije u ostavci Miloš Vučević danas je posetio Leskovac, ali najveći broj medija o tome nije bio obavešten i na taj način su medijske kuće diskriminisane, a prekršen je i zakon, prenosi Jugpress. Upravo zbog nepoštovanja zakona studenti… »
Vučević posetio u Leskovcu dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima

Vučević posetio u Leskovcu dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima

RTV pre 3 dana
LESKOVAC - Predsednik Vlade Miloš Vučević posetio je danas u Leskovcu dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima, a kojima će za mesec dana biti rekonstruisana i opremljena kuća. "Hvala celoj Srbiji na jasnom znaku da smo zadržali ono… »
Vučević u Leskovcu posetio dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima

Vučević u Leskovcu posetio dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima

Euronews pre 3 dana
Predsednik Vlade Miloš Vučević posetio je danas u Leskovcu dečaka Stefana, koji sa dedom živi u nehumanim uslovima, a kojima će za mesec dana biti rekonstruisana i opremljena kuća. "Hvala celoj Srbiji na jasnom znaku da smo zadržali ono što treba… »
Vučević posetio malog Stefija i njegovog deda Žuleta o kojima svi pričaju! Hvala celoj Srbiji, došao sam čim sam video…

Vučević posetio malog Stefija i njegovog deda Žuleta o kojima svi pričaju! Hvala celoj Srbiji, došao sam čim sam video…

Kurir pre 3 dana
Premijer Srbije Miloš Vučević stigao je u selo Belanovce kod Leskovca gde je danas obišao osmogodišnjeg Stefija i njegovog deku Žuleta. - Hvala celoj Srbiji na jasnom znaku da smo zadržali ono što treba da nas karakteriše - brigu i empatiju. Ja… »
Bravo, Srbijo! Stefan je rasplakao Srbiju, naš narod mu za jedan dan vratio osmeh na lice - sakupljen je novac za njegov novi…

Bravo, Srbijo! Stefan je rasplakao Srbiju, naš narod mu za jedan dan vratio osmeh na lice - sakupljen je novac za njegov novi…

Blic pre 3 dana
"Uspelo smo, Srbijo moja!", napisao je na društvenim mrežama humanitarac Marko Nikolić iz Vranja, otkrivši da je malog Stefija - dečaka kojem su oba roditelja preminula, skupljen novac za nešto manje od jednog dana. Mali Stefan iz sela Belanovce kod… »
(Video) Cela Srbija plače zbog Stefana i njegovog deke Svi ustali na noge: "Meni su mama i tata umrli"

(Video) Cela Srbija plače zbog Stefana i njegovog deke Svi ustali na noge: "Meni su mama i tata umrli"

Dnevnik pre 3 dana
Mali Stefi iz sela Belanovce kod Leskovca ne živi život prosečnog deteta. Dok njegovi vršnjaci bezbrižno odrastaju, on, koji je još kao mali ostao bez roditelja sada živi sa dekom Dragomirom u teškim uslovima. Njihov dom je mala soba, bez kupatila… »
"Meni su mama i tata umrli" Potresna priča dečaka iz sela kraj Leskovca rasplakala Srbiju: Stefan živi sa dekom u sobici…

"Meni su mama i tata umrli" Potresna priča dečaka iz sela kraj Leskovca rasplakala Srbiju: Stefan živi sa dekom u sobici…

Kurir pre 3 dana
Meni su mama i tata umrli. Ovim potresnim rečima mali dečak Stefan iz sela Belanovce kraj Leskovca počinje svoju priču koja je rasplakala celu Srbiju! Poznati humanitarac Marko Nikolić iz Vranja objavio je na svom profilu na Instagramu potresni… »

Vesti dana »