Povezane vesti

Ovo se još nikada nije desilo u "poteri": Milica tragačica postavila pitanje takmičaru, a svi ostali u šoku zbog njegovog…

Ovo se još nikada nije desilo u "poteri": Milica tragačica postavila pitanje takmičaru, a svi ostali u šoku zbog njegovog…

Blic pre 3 dana
Dan zaljubljenih je možda prošao, ali ljubav je i dalje u vazduhu što se videlo u poslednjoj epizodi Potere. Najpre su prštali komplimenti između prvog takmičara i Milice Jokanović, a potom je njegov saigrač sa prisutnima u studiju i publikom… »
Ovo se zaista retko dešava u „poteri“ ! Jedan učesnik je sam osvojio ovu sumu, Milica mu odala priznanje

Ovo se zaista retko dešava u „poteri“ ! Jedan učesnik je sam osvojio ovu sumu, Milica mu odala priznanje

Dnevnik pre 3 dana
Pre nego što je odbranio prihvaćenu svotu, Milica ga je obasula komplimentima. U poslednjem izdanju kviza Potera, apsolutni pobednik je Boris Stanković iz Dolova, koji je nakon prve igre i osvojenih 135.000 dinara, prihvatio višu ponuđenu sumu, od… »
Dobio aplauz od Milice Jokanović: Neviđena scena u Poteri, Boris sam u finalnoj igri osvojio 500.000 dinara

Dobio aplauz od Milice Jokanović: Neviđena scena u Poteri, Boris sam u finalnoj igri osvojio 500.000 dinara

Mondo pre 3 dana
Jedan takmičar oduševio pričom o prosidbi na dnu mora, a Boris znanjem, jer je od Milice "tragačice" osvojio pola miliona dinara. U poslednjem izdanju kviza Potera, apsolutni pobednik je Boris Stanković iz Dolova, koji je nakon prve igre i osvojenih… »
U tesnoj završnici Boris osvojio pola miliona u "Poteri": Milica Jokanović ga više puta nagradila aplauzom

U tesnoj završnici Boris osvojio pola miliona u "Poteri": Milica Jokanović ga više puta nagradila aplauzom

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Dan zaljubljenih je možda prošao, ali ljubav je i dalje u vazduhu što se videlo u najnovijoj epizodi Potere. Najpre su prštali komplimenti između prvog takmičara i Milice Jokanović, a potom je njegov saigrač sa prisutnima u studiju… »

Vesti dana »