Povezane vesti
Video snimak izazvao buru u Lučanima: Hitno se oglasile targetirane žene koje se u njemu pominju - notorna je laž da želim…
RINA 18.02.2025
Video snimak izazvao buru u Lučanima: Hitno se oglasile targetirane žene koje se u njemu pominju - notorna je laž da želim preći iz SNS u stranku Novo lice Srbije, tužiću ih za uvredu i klevetu Lučani – Nakon što se našla na meti pojedinih opozicionih… »
Dragačevac će zbog laži i targetiranja žena morati na sud
Glas Zapadne Srbije 18.02.2025
„Povodom objava na društvenim mrežama od strane grupe 'Novo lice Srbije Dragačevo' gde se pominje moja funkcija i moje političko opredeljenje želim da se obratim javnosti povodom netačnih izjava meni lično nepoznatog lica koji javno iznosi 'da direktorka… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Vlada usvojila odluku o redovnom povećanju minimalca od 1. januara za 10,1%, na 551 evro
RTV pre 50 minutajoš 18 povezanih

„Ljudski životi su dragoceni i ne mogu se vratiti“: Crnogorski premijer izrazio žaljenje zbog ubistva američkog aktiviste
Danas pre 5 minutajoš 109 povezanih

U Gračanici tzv. pošta Kosova, uz asistenciju tzv. kosovske policije, preuzima objekat Pošte Srbije
RTV pre 1 satjoš 13 povezanih