Povezane vesti
"Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali"
Pravda 18.02.2025
"Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje. Nisam siguran da je još uvek došlo do kulminacije, ali u toku je oslobađanja Srbije i taj plamen… »
Iza vesti: Dragomir Anđelković
N1 Info 18.02.2025
"Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje. Nisam siguran da je još uvek došlo do kulminacije, ali u toku je oslobađanja Srbije i taj plamen… »
Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali
Novi magazin 18.02.2025
Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali
N1 Info 18.02.2025
Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći
Danas 18.02.2025
„Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje“, rekao je za N1 Dragomir Anđelković, politički analitičar. „Nisam siguran da je još uvek… »
Vesti dana »

Student Pavlović: Razgovor sa Kos ohrabrujuć, pokazala razumevanje za probleme
Insajder pre 5 satijoš 62 povezane

Poginuli deda, sin, unuk i komšija Crni bilans tragedije u Topoli: Ugušili se od amonijaka nakon pada u septičku jamu
Kurir pre 50 minutajoš 41 povezana