Povezane vesti

"Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali"

"Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali"

Pravda pre 6 sati
"Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje. Nisam siguran da je još uvek došlo do kulminacije, ali u toku je oslobađanja Srbije i taj plamen… »
Iza vesti: Dragomir Anđelković

Iza vesti: Dragomir Anđelković

N1 Info pre 8 sati
"Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje. Nisam siguran da je još uvek došlo do kulminacije, ali u toku je oslobađanja Srbije i taj plamen… »
Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali

Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći, gubi legitimitet i kod onih koji su ga glasali

Novi magazin pre 8 sati

N1 Info pre 10 sati
Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći

Anđelković: Plamen ispod Vučićevog trona sve veći

Danas pre 10 sati
„Srbija je u krizi jako dugo, ali ono što je novo je da je kriza zahvatila režim i sada prvi put vatra gori ispod Vučićevog trona. I mene to raduje“, rekao je za N1 Dragomir Anđelković, politički analitičar. „Nisam siguran da je još uvek… »

Vesti dana »