Povezane vesti

Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju

Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju

Sportski žurnal 18.02.2025
„Dimitrijević je vođa tima“. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. -… »
„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“

„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“

Nova 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. „Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket

Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket

Sportske.net 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. "Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"

Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"

B92 18.02.2025
Ti Džej Šorts, košarkaš Pariza i reprezentativac Severne Makedonije, rekao je da želi da pobeđuje sa nacionalnim timom. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i… »

Vesti dana »

Večeras na Mundijalu: Kreće osmina finala, Francuzi u akciji

Večeras na Mundijalu: Kreće osmina finala, Francuzi u akciji

Sport klub pre 54 minutajoš 23 povezane
Mesi oborio još nekoliko rekorda na Mundijalu

Mesi oborio još nekoliko rekorda na Mundijalu

Euronews pre 14 minutajoš 14 povezanih
Danas pretežno sunčano i vetrovito

Danas pretežno sunčano i vetrovito

N1 Info pre 54 minutajoš 1 povezana
Na današnji dan, 4. jul

Na današnji dan, 4. jul