Povezane vesti
Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju
Sportski žurnal 18.02.2025
„Dimitrijević je vođa tima“. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. -… »
„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“
Nova 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. „Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket
Sportske.net 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. "Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"
B92 18.02.2025
Ti Džej Šorts, košarkaš Pariza i reprezentativac Severne Makedonije, rekao je da želi da pobeđuje sa nacionalnim timom. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i… »
Vesti dana »
RHMZ: Stiže dugotrajan toplotni talas sa temperaturama oko 40 stepeni
RTV pre 55 minutajoš 26 povezanih
Zemljotres jačine 3,1 stepen kod Sarajeva, stanovnici osetili podrhtavanje tla
RTV pre 50 minutajoš 16 povezanih
Hitna pomoć: Četvoro lakše povređenih u dve saobraćajne nezgode noćas u Beogradu
Beta pre 1 satjoš 12 povezanih
Jordan presreo iranske rakete, prethodno Amerikanci zaustavili baraž iranskih raketa
Pravo u centar pre 45 minutajoš 12 povezanih
„Više niste endokrinolog nego endokriminolog“: Šta smo sve čuli tokom 2 dana skupštinske rasprave o nepoverenju Vladi
Nedeljnik pre 1 satjoš 11 povezanih