Povezane vesti
Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju
Sportski žurnal 18.02.2025
„Dimitrijević je vođa tima“. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. -… »
„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“
Nova 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. „Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket
Sportske.net 18.02.2025
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. "Definitivno sam uzbuđen što ponovo… »
Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"
B92 18.02.2025
Ti Džej Šorts, košarkaš Pariza i reprezentativac Severne Makedonije, rekao je da želi da pobeđuje sa nacionalnim timom. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i… »
Vesti dana »

Fbi se oglasio: Osumnjičeni za ubistvo Čarlija Kirka je u pritvoru
Večernje novosti pre 3 satajoš 19 povezanih

Nova runda dijaloga Beograda i Prištine: U Briselu je predvodi Petar Petković
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

Đurica (Evropski pokret u Srbiji): Teme u govoru predsednice EK ključne za EU, Srbija je kap u moru
Danas pre 4 satijoš 2 povezane