Povezane vesti

Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju

Šorts: Isto mi je da li igram za Pariz ili Severnu Makedoniju

Sportski žurnal pre 3 dana
„Dimitrijević je vođa tima“. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko… »
Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket

Šorts spreman da odvede Makedonce na Evrobasket

Sportske.net pre 3 dana
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. "Definitivno sam uzbuđen… »
„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“

„Isto mi je da li igram za Pariz ili Makedoniju“: Šorts ne zaboravlja kako je „dobio po ustima“

Nova pre 3 dana
Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi Estoniju i Poljsku u predstojećim utakmicama u kvalifikacijama za ovogodišnje Evropsko prvenstvo. „Definitivno sam uzbuđen… »
Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"

Senzacija Pariza poručuje: "Lupili su nas preko usta"

B92 pre 3 dana
Ti Džej Šorts, košarkaš Pariza i reprezentativac Severne Makedonije, rekao je da želi da pobeđuje sa nacionalnim timom. Košarkaški reprezentativac Severne Makedonije Ti Džej Šorts izjavio je u Skoplju da se nada da će pomoći ekipi da pobedi… »

Vesti dana »