Povezane vesti
"Branila mi je da pijem, krio sam se" Folker otkrio kako ga je žena nervirala, smislio taktiku koju Slađa provalila
Kurir 18.02.2025
Folker Radiša Trajković Đani kaže da mu je supruga Slađana branila da pije, pa je morao da se krije zbog toga. - Istina je da mi je Slađa jedno vreme branila da pijem, ali je posle digla ruke. Šta da vam kažem. Žena mora da se sluša, a na kraju sam se… »
"Branila mi je da pijem, pa sam se krio": Folker otkrio kako ga je žena nervirala: Posle smislio taktiku koju nije provalila
Blic 18.02.2025
Folker Radiša Trajković Đani kaže da mu je supruga Slađana branila da pije, pa je morao da se krije zbog toga. - Istina je da mi je Slađa jedno vreme branila da pijem, ali je posle digla ruke. Šta da vam kažem. Žena mora da se sluša, a na kraju sam se… »
Vesti dana »

Zelenski odreagovao na izjavu Putina: Spremni smo za direktne pregovore sa Rusijom
Sputnik pre 42 minutajoš 31 povezana

Hapšenja Tomislava Momirovića, Gorana Vesića i drugih u istrazi pada nadstrešnice u Novom Sadu
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 223 povezane

Orban reagovao na odluku suda BiH: Vreme je da svi poštuju odluku naroda RS koji je izabrao Dodika za predsednika
Blic pre 47 minutajoš 93 povezane

Dačić: Akustični LRAD uređaji vraćeni u magacine;Izveštaj ministra kritikovali i vlast i opozicija
RTV pre 3 satajoš 25 povezanih

Nove cene goriva u Srbiji: evrodizel ostaje 196 dinara, benzin poskupeo na 179 dinara
Naslovi.ai pre 4 satijoš 28 povezanih