Povezane vesti
Pevačica završila na ušivanju Pala pravo na bradu, sve je bilo modro i otečeno: Oglasila se i otkrila detalje (foto)
Kurir 18.02.2025
Pevačica Ruža Rupić imala je jednom prilikom nezgodu kada je pala, pa je udarila bradu prilikom pada, nakon čega je završila na ušivanju. Naime, pevačica je objasnila kako nije pazila, a potom je slikala sve i potvrdila šta se tačno desilo. - Ne znam šta… »
(Foto) pevačica pala, pa završila na ušivanju: Brada sva modra i naduta: Posle je objasnila šta se tada desilo: "Stigao me je…
Blic 18.02.2025
Pevačica Ruža Rupić imala je jednom prilikom nezgodu kada je pala, pa je udarila bradu prilikom pada, nakon čega je završila na ušivanju. Naime, pevačica je objasnila kako nije pazila, a potom je slikala sve i potvrdila šta se tačno desilo. - Ne znam šta… »
Vesti dana »
Trump preti novim napadom na Iran ako se mirovni sporazum ne finalizuje
Slobodna Evropa pre 42 minutajoš 40 povezanih
"Očekuje nas ozbiljniji privredni zamajac": Mijušković za Euronews o licenci za NIS i najavljenoj pomoći penzionerima
Euronews pre 47 minutajoš 37 povezanih
Slučaj Generalštab: Marinika Tepić tvrdi da je Goran Vasić promenio iskaz
Beta pre 4 satijoš 39 povezanih
Učenici u Srbiji imaće jedan raspust manje: Objavljen kalendar za novu školsku godinu sa važnim datumima
Mondo pre 47 minutajoš 43 povezane
SAD priznale napad na tanker u Omanskom zalivu: Indija hitno reagovala zbog nestanka svojih mornara
Telegraf pre 57 minutajoš 50 povezanih