Povezane vesti
Kako sam raskrinkao laž MI5 o njihovom nasilnom mizoginom agentu
Blic 18.02.2025
Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
Radio 021 18.02.2025
Službe bezbednosti su igrale na kartu da dopisnik BBC-ja Danijel De Sajmon nije imao dokaze. Beleška, imejl i snimak su dokazali da nisu bili u pravu. BBC Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru… »
BBC News 18.02.2025
Službe bezbednosti su igrale na kartu da dopisnik BBC-ja Danijel De Sajmon nije imao dokaze. Beleška, imejl i snimak su dokazali da nisu bili u pravu. Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica… »
Danas 18.02.2025
Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
NIN 18.02.2025
Južne vesti 18.02.2025
BBC Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
Vesti dana »
Izmena režima saobraćaja u centru Vranja u nedelju zbog Dana državnosti
Vranje news pre 33 minutajoš 34 povezane
Stiže nevreme! Očekuju se obilnije padavine i olujni vetar od 80 km/h: Evo kada će početi sneg u nizijama
Telegraf pre 28 minutajoš 24 povezane
Najpoznatija srpska planina zavejana snegom! Nakon ovog snimka nema dileme - zima nam se konačno vratila
Telegraf pre 28 minutajoš 20 povezanih
Macut: Razmišljam o rekonstrukciji Vlade, neki se ministri pojavljuju samo na Instagramu
NIN pre 12 minutajoš 16 povezanih
Ko se sve sreće na Sretenje - narodna verovanja o ovom velikom prazniku
Sputnik pre 53 minutajoš 17 povezanih