Povezane vesti
Kako sam raskrinkao laž MI5 o njihovom nasilnom mizoginom agentu
Blic 18.02.2025
Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
Radio 021 18.02.2025
Službe bezbednosti su igrale na kartu da dopisnik BBC-ja Danijel De Sajmon nije imao dokaze. Beleška, imejl i snimak su dokazali da nisu bili u pravu. BBC Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru… »
BBC News 18.02.2025
Službe bezbednosti su igrale na kartu da dopisnik BBC-ja Danijel De Sajmon nije imao dokaze. Beleška, imejl i snimak su dokazali da nisu bili u pravu. Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica… »
Danas 18.02.2025
Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
NIN 18.02.2025
Južne vesti 18.02.2025
BBC Špijuni lažu, ali ne očekuju da budu uhvaćeni u laži. Jednog vlažnog petka uveče u decembru, trojica advokata MI5 sedela su u sobi u sedištu BBC-ja u Londonu. Sa druge strane stola sedeli smo BBC-jevi advokati i ja. Nijedan službenik MI5 nije bio… »
Vesti dana »
„Sretnimo se ponovo“: Kolona vozila iz Kragujevca na čelu sa bajkerima krenula ka Orašcu
Nedeljnik pre 53 minutajoš 37 povezanih
Mlekari protestuju peti dan: Blokade u Mrčajevcima i na deonici Čačak - Kraljevo
Blic pre 59 minutajoš 27 povezanih
RHMZ izdao novo upozorenje: Sneg stiže u Srbiju, očekuje se do 20 cm, a evo kada i gde
Mondo pre 58 minutajoš 30 povezanih
Kiša, hladan vetar i sneg: Danas oblačno uz osetan pad temperature
N1 Info pre 7 satijoš 24 povezane
VIDEO Šleper probio bankinu i sleteo sa puta kod Čačka: Nema povređenih
Radio 021 pre 1 satjoš 16 povezanih