Povezane vesti

Ognjen Radonjić: Slobodu nam niko nije oteo, davali smo je i nismo se bunili

Ognjen Radonjić: Slobodu nam niko nije oteo, davali smo je i nismo se bunili

Vreme pre 4 sati
Često se govori da „deca ispravljaju naše greške“, ali to nije tačno. Postojali su ljudi koji su se borili, ali bili su u manjini, dok je većina ćutala, rekao je profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić. Moramo da krenemo od sebe, od… »
Radonjić: Nama slobodu niko nije otimao, već smo je davali malo po malo, bunila se samo manjina

Radonjić: Nama slobodu niko nije otimao, već smo je davali malo po malo, bunila se samo manjina

N1 Info pre 7 sati
Moramo da krenemo od sebe, od našeg društva, nama slobodu niko nije otimao, mi smo je prosto davali malo po malo i nismo se bunili, bunila se samo jedna ogromna manjina koja je često bila ostavljena u brisanom prostoru i bila je predmet medijske hajke… »
Ognjen Radonjić: Nama slobodu niko nije otimao, mi smo je davali malo po malo i nismo se bunili

Ognjen Radonjić: Nama slobodu niko nije otimao, mi smo je davali malo po malo i nismo se bunili

Radio 021 pre 7 sati
"Moramo da krenemo od sebe, od našeg društva, nama slobodu niko nije otimao, mi smo je prosto davali malo po malo i nismo se bunili", izjavio je profesor Filozofskog fakulteta Ognjen Radonjić. Kako navodi, "bunila se samo jedna ogromna manjina koja je… »
Ognjen Radonjić: Često se govori da deca ispravljaju naše greške, ali to nije tačno

Ognjen Radonjić: Često se govori da deca ispravljaju naše greške, ali to nije tačno

Danas pre 8 sati
Moramo da krenemo od sebe, od našeg društva, nama slobodu niko nije otimao, mi smo je prosto davali malo po malo i nismo se bunili, bunila se samo jedna ogromna manjina koja je često bila ostavljena u brisanom prostoru i bila je predmet medijske hajke… »
Ognjen Radonjić: “Vučić neće ispuniti studentske zahteve jer to razotkriva sve”(VIDEO)

Ognjen Radonjić: “Vučić neće ispuniti studentske zahteve jer to razotkriva sve”(VIDEO)

Insajder pre 10 sati
“Osobe bez integriteta prikrivaju svoje stavove, odustaju od njih pod pritiskom, prodaju ih, odriču ih se kada procene da je situacija rizična i oportuno podilaze stavovima koji nisu u skladu sa njihovim vrednostnim sistemom”, napisao je u jednom od… »

Vesti dana »