Повезане вести

Огњен Радоњић: Слободу нам нико није отео, давали смо је и нисмо се бунили

Огњен Радоњић: Слободу нам нико није отео, давали смо је и нисмо се бунили

Време 18.02.2025
Често се говори да „деца исправљају наше грешке“, али то није тачно. Постојали су људи који су се борили, али били су у мањини, док је већина ћутала, рекао је професор Филозофског факултета Огњен Радоњић. Морамо да кренемо… »
Огњен Радоњић: Нама слободу нико није отимао, ми смо је давали мало по мало и нисмо се бунили

Огњен Радоњић: Нама слободу нико није отимао, ми смо је давали мало по мало и нисмо се бунили

Радио 021 18.02.2025
"Морамо да кренемо од себе, од нашег друштва, нама слободу нико није отимао, ми смо је просто давали мало по мало и нисмо се бунили", изјавио је професор Филозофског факултета Огњен Радоњић. Како наводи, "бунила се само једна… »
Радоњић: Нама слободу нико није отимао, већ смо је давали мало по мало, бунила се само мањина

Радоњић: Нама слободу нико није отимао, већ смо је давали мало по мало, бунила се само мањина

Н1 Инфо 18.02.2025
Морамо да кренемо од себе, од нашег друштва, нама слободу нико није отимао, ми смо је просто давали мало по мало и нисмо се бунили, бунила се само једна огромна мањина која је често била остављена у брисаном простору и била је… »
Огњен Радоњић: Често се говори да деца исправљају наше грешке, али то није тачно

Огњен Радоњић: Често се говори да деца исправљају наше грешке, али то није тачно

Данас 18.02.2025
Морамо да кренемо од себе, од нашег друштва, нама слободу нико није отимао, ми смо је просто давали мало по мало и нисмо се бунили, бунила се само једна огромна мањина која је често била остављена у брисаном простору и била је… »

Вести дана »