Povezane vesti
Drama na suđenju najodanijem vojniku Radoja Zvicera: Bivši policajac mučio škaljarca, pa mu nudio bogatstvo da za to delo…
Blic 18.02.2025
"Nije tačno da sam učinio delo za koje sam okrivljen, ne priznajem krivicu i ne prihvatam krivično pravnu odgovornost", rekao je juče pred Osnovnim sudom na Cetinju nekadašnji bezbednjak u crnogorskoj policiji Petar Lazović, koji se dovodi u vezu sa… »
Haos na suđenju zvicerovom policajcu! "Mučio me, pa mi nudio 200.000 € da budem zaštićeni svedok protiv škaljarskog klana!"…
Kurir 18.02.2025
"Nije tačno da sam učinio delo za koje sam okrivljen, ne priznajem krivicu i ne prihvatam krivično pravnu odgovornost", rekao je juče pred Osnovnim sudom na Cetinju nekadašnji bezbednjak u crnogorskoj policiji Petar Lazović, koji se dovodi u vezu sa… »
Vesti dana »
NUNS i UNS osudili napad na novinara Žarka Bogosavljevića u Novom Sadu
N1 Info pre 2 satajoš 32 povezane
Stari put Čačak-Kraljevo blokiran do 14 časova, podrška proizvođačima mleka
Serbian News Media pre 40 minutajoš 37 povezanih
Mećava donela 20 cm novog snega, putari na terenu sa teškom mehanizacijom; Gde je prohodno a za koga je zabranjen saobraćaj?
RTV pre 11 minutajoš 41 povezana
(Video) Demonstranti srušili zaštitnu ogradu kod Ušća gde je planirana izgradnja akvarijuma, policija na terenu
Blic pre 46 minutajoš 11 povezanih
VJT: Nasilje na protestu u blizini SNP u Novom Sadu kvalifikovano kao krivično delo Nasilničko ponašanje
Blic pre 51 minutajoš 25 povezanih