Povezane vesti
Studentima se u Nišu nudi besplatan smeštaj, dok neki visokim cenama sabotiraju protest
Novi magazin 18.02.2025
Dolazak većeg broja građana iz cele Srbije u Niš 1. marta, za kada su studenti najavili veliki protest u tom gradu, pokušavaju da spreče ili makar otežaju vlasnici privatnog smeštaja koji su cene noćenja podigli do astronomskih visina. Nišlije su na ovu… »
Astronomskim cenama smeštaja sabotiraju dolazak u Niš, građani nude besplatno svoje kauče i sobe
N1 Info 18.02.2025
Dolazak većeg broja građana iz cele Srbije u Niš 1. marta, za kada su studenti najavili veliki protest u tom gradu, pokušavaju da spreče ili makar otežaju vlasnici privatnog smeštaja koji su cene noćenja podigli do astronomskih visina. Nišlije su na ovu… »
Dušan iz Niša izdaje apartman na dan protesta za neverovatnih 600 evra: “Povećao sam cenu tri puta, to je moje pravo”
Nova 18.02.2025
Ostalo je još desetak dana do novog studentskog protesta, koji je zakazan za 1. mart u Nišu. I dok mnoge Nišlije sa svih strana nude besplatan smeštaj studentima koji dolaze iz drugih gradova, ima i onih vlasnika (naravno, njih je manje) koji pokušavaju… »
„Moja porodica se 1. marta seli kod svekrve“: Građani Niša nude besplatni smeštaj studentima koji će doći na protest…
Danas 18.02.2025
Vest da su cene u pojedinim hotelima i privatnom smeštaju u Nišu drastično porasle na dan 1. marta, kada je u tom gradu nezvanično najavljen veliki studentski i građanski protest, izazvale su „lavinu“ individualnih ponuda građana za besplatni smeštaj… »
Vesti dana »
Dabl-dabl Jokića u ubedljivoj pobedi Denvera nad Golden Stejtom, 10 poena Vukčevića u porazu Vašingtona, Bogdanović bez minuta
Danas pre 1 satjoš 35 povezanih
SNS proglasila pobedu u svih deset opština i gradova: Šta je obeležilo lokalne izbore u Srbiji
Euronews pre 1 satjoš 20 povezanih
Nakon Vučićevog proglašenja pobede u svih 10 opština, Kuljani poručuju da ne priznaju rezultate
Moj Novi Sad pre 21 minutajoš 15 povezanih
Tramp najavio da želi da uzme naftu iz Irana po scenariju iz Venecuele
Sputnik pre 1 satjoš 18 povezanih