Povezane vesti
Studentima se u Nišu nudi besplatan smeštaj, dok neki visokim cenama sabotiraju protest
Novi magazin 18.02.2025
Dolazak većeg broja građana iz cele Srbije u Niš 1. marta, za kada su studenti najavili veliki protest u tom gradu, pokušavaju da spreče ili makar otežaju vlasnici privatnog smeštaja koji su cene noćenja podigli do astronomskih visina. Nišlije su… »
Astronomskim cenama smeštaja sabotiraju dolazak u Niš, građani nude besplatno svoje kauče i sobe
N1 Info 18.02.2025
Dolazak većeg broja građana iz cele Srbije u Niš 1. marta, za kada su studenti najavili veliki protest u tom gradu, pokušavaju da spreče ili makar otežaju vlasnici privatnog smeštaja koji su cene noćenja podigli do astronomskih visina. Nišlije su… »
Dušan iz Niša izdaje apartman na dan protesta za neverovatnih 600 evra: “Povećao sam cenu tri puta, to je moje pravo”
Nova 18.02.2025
Ostalo je još desetak dana do novog studentskog protesta, koji je zakazan za 1. mart u Nišu. I dok mnoge Nišlije sa svih strana nude besplatan smeštaj studentima koji dolaze iz drugih gradova, ima i onih vlasnika (naravno, njih je manje) koji… »
„Moja porodica se 1. marta seli kod svekrve“: Građani Niša nude besplatni smeštaj studentima koji će doći na protest…
Danas 18.02.2025
Vest da su cene u pojedinim hotelima i privatnom smeštaju u Nišu drastično porasle na dan 1. marta, kada je u tom gradu nezvanično najavljen veliki studentski i građanski protest, izazvale su „lavinu“ individualnih ponuda građana za besplatni… »
Vesti dana »

Zaustavite primenu sile nad Srbima: Eparhija Raško-prizrenska se oglasila posle maltretiranja srpskog maturanta na KiM
Kurir pre 1 satjoš 4 povezane

Stefan Đoković u ulozi novinara: Novak dobio pitanje od sina na konferenciji za medije i nasmejao sve odgovorom
Danas pre 4 satijoš 3 povezane

Američki berzanski indeksi pali zbog novih Trampovih pretnji carinama Eplu i EU
Blic pre 13 minutajoš 2 povezane

Mup preplavio puteve: Pojačana kontrola saobraćaja na snazi: Na radaru policije ova grupa vozila, evo pravila koja morate znati
Blic pre 5 satijoš 1 povezana

Đurić u Dejtonu: Srbija ima istorijsku šansu da podigne odnose sa SAD na novi strateški nivo
Danas pre 3 satajoš 2 povezane