Повезане вести
"После хемиотерапија спала сам на 45 килограма" Певачица три пута победила рак, сад послала снажну поруку: Још се не дам…
Курир 18.02.2025
Како је више пута истицала, Нада Обрић сматра да је стрес био главни окидач њеног лошег здравственог стања. - Знам ја од чега сам се разболела. Стрес је окидач, свакако. Имала сам много стресова о којима не бих причала и негде… »
Певачица спала на 45 килограма, оболела од исте болести као и Саша: Разболели су се из истог разлога
Свет & Скандал 18.02.2025
Узрок болести Саше Поповића исти је као и код Наде Обрић Узрок болести Саше Поповића није званично познат, међутим, сви његови пријатељи тврде да је стрес био главни окидач због кога је оболео од рака. Певачица Нада Обрић три… »
Певачица се борила са три карцинома, тврди да јој је једна ствар уништила здравље: "Молим све да иду код лекара чим примете…
Блиц 18.02.2025
Певачица Нада Обрић борила се са три карцинома, а о тешкој борби је говорила више пута. Како је више пута истицала сматра да је стрес био главни окидач њеног лошег здравственог стања. - Знам ја од чега сам се разболела. Стрес… »
Вести дана »

Рајић о оптужници: Тамо смо где смо били пре девет месеци, овим ништа није решено
Данас пре 12 минутајош 50 повезаних

Студент у Новом Саду ступио у штрајк глађу због притвора
Сербиан Невс Медиа пре 2 сатајош 16 повезаних

МУП: Ухапшена четворица пољопривредника због насилног понашања на протесту у Новом Саду
Бета пре 2 сатајош 27 повезаних

Израел је починио геноцид у Гази, саопштила истражна комисија Уједињених нација
BBC News пре 3 сатајош 28 повезаних