Povezane vesti

Pevačica spala na 45 kilograma, obolela od iste bolesti kao i Saša: Razboleli su se iz istog razloga

Pevačica spala na 45 kilograma, obolela od iste bolesti kao i Saša: Razboleli su se iz istog razloga

Svet & Skandal pre 5 sati
Uzrok bolesti Saše Popovića isti je kao i kod Nade Obrić Uzrok bolesti Saše Popovića nije zvanično poznat, međutim, svi njegovi prijatelji tvrde da je stres bio glavni okidač zbog koga je oboleo od raka. Pevačica Nada Obrić tri puta se borila sa… »
"Posle hemioterapija spala sam na 45 kilograma" Pevačica tri puta pobedila rak, sad poslala snažnu poruku: Još se ne dam…

"Posle hemioterapija spala sam na 45 kilograma" Pevačica tri puta pobedila rak, sad poslala snažnu poruku: Još se ne dam…

Kurir pre 4 sati
Kako je više puta isticala, Nada Obrić smatra da je stres bio glavni okidač njenog lošeg zdravstvenog stanja. - Znam ja od čega sam se razbolela. Stres je okidač, svakako. Imala sam mnogo stresova o kojima ne bih pričala i negde je moralo da… »
Pevačica se borila sa tri karcinoma, tvrdi da joj je jedna stvar uništila zdravlje: "Molim sve da idu kod lekara čim primete…

Pevačica se borila sa tri karcinoma, tvrdi da joj je jedna stvar uništila zdravlje: "Molim sve da idu kod lekara čim primete…

Blic pre 12 sati
Pevačica Nada Obrić borila se sa tri karcinoma, a o teškoj borbi je govorila više puta. Kako je više puta isticala smatra da je stres bio glavni okidač njenog lošeg zdravstvenog stanja. - Znam ja od čega sam se razbolela. Stres je okidač… »

Vesti dana »