Povezane vesti

Prvo pojavljivanje maje Nikolić nakon što je slomila nogu! Ni gips do kolena je nije sprečio da dođe u emisiju, štipa…

Prvo pojavljivanje maje Nikolić nakon što je slomila nogu! Ni gips do kolena je nije sprečio da dođe u emisiju, štipa…

Kurir 18.02.2025
Pevačica Maja Nikolić, koja se prijavila za muzičko takmičenje "Pesma za Evroviziju 2025" nedavno je završila u bolnici, jer je polomila nogu, a sada se po prvi put pojavila u javnosti nakon incidenta. Folkerka je doživela nezgodu na ulici, kada je… »
Evo da li će morati da odustane od učešća na "Pesmi za Evroviziju": Maja Nikolić ne može da hoda od bolova: "Ako se to…

Evo da li će morati da odustane od učešća na "Pesmi za Evroviziju": Maja Nikolić ne može da hoda od bolova: "Ako se to…

Blic 18.02.2025
Pevačica Maja Nikolić pre nekoliko dana doživela je nezgodu kada je pala i polomila skočni zglob, a sada je otkrila koliko će je to sprečiti da nastupa na "Pesmi za Evroviziju". Maja Nikolić oglasila se i otkrila kako teče oporavak. - Sad mi je bila… »
"Komšija me je video kako ležim na snegu, ali nije hteo da mi pomogne" Maja Nikolić razočarana nakon loma noge: Sada samo mogu…

"Komšija me je video kako ležim na snegu, ali nije hteo da mi pomogne" Maja Nikolić razočarana nakon loma noge: Sada samo mogu…

Kurir 18.02.2025
Maja Nikolić ima ceo tim ljudi koji brine o njoj dok joj je polomljena noga u gipsu. Kako Kurir saznaje, jedna prijateljica joj pomaže oko kupanja, druga je fenira, a ostali saradnici vode računa da njeno učešće u takmičenju Pesma za Evroviziju 2025… »

Vesti dana »