Povezane vesti

I Vlahović u Ajndhovenu

I Vlahović u Ajndhovenu

Sportski žurnal 18.02.2025
Srpski reprezentativac na spisku putnika za revanš sa PSV-om. Trener Juventusa Tijago Mota saopštio je spisak od 20 igrača za meč protiv PSV-a u Ligi šampiona. Na spisku se nalaze: Matija Perin, Mikele di Gregorio, Karlo Pinsoljo, Federiko Gati… »
Žao mi je što ste moji: Slavni trener se unapred predao ?!

Žao mi je što ste moji: Slavni trener se unapred predao ?!

Večernje novosti 18.02.2025
NAJAVLjEN kao spektakl, prvi duel plej-ofa Lige šampiona između Reala i Mančester sitija prošlog utorka je bio upravo to. Pripao je rezultatom 3:2 gostima iz Španije, koji večeras (21.00) u revanšu na stadionu "Santijago Bernabeu" dočekuju… »
Mota objavio spisak - tu je i Vlahović

Mota objavio spisak - tu je i Vlahović

B92 18.02.2025
Trener fudbalera Juventusa Tijago Mota saopštio je danas spisak od 20 igrača koji će konkurisati za meč protiv PSV-a u Ligi šampiona. Na spisku se nalaze: Matija Perin, Mikele di Gregorio, Karlo Pinsoljo, Federiko Gati, Manuel Lokateli, Lojd Keli… »
Ančeloti zna tim za Siti

Ančeloti zna tim za Siti

Sportski žurnal 18.02.2025
Real Madrid u Mančesteru pobedio sa 3:2 i (ne)spokojno iščekuje sutrašnji revanš. Trener Reala Karlo Ančeloti odredio je spisak od 22 igrača za meč protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Na spisku se nalaze: Tibo Kurtoa, Andrej Lunjin, Serhio… »
Ančelotijeva 22 imena pred meč sezone

Ančelotijeva 22 imena pred meč sezone

B92 18.02.2025
Trener fudbalera Reala Karlo Anćeloti odredio je spisak od 22 igrača, koji će konkurisati za meč protiv Mančester sitija u Ligi šampiona. Na spisku se nalaze: Tibo Kurtoa, Andrej Lunjin, Serhio Mestre, David Alaba, Lukas Vaskez, Hesus Valjeho, Fran… »

Vesti dana »