Повезане вести

"Седам година сваки дан сам био са шабаном" Емир Хабибовић признао да је имао трему док је изводио Шаулићеве песме: Заборавио…

"Седам година сваки дан сам био са шабаном" Емир Хабибовић признао да је имао трему док је изводио Шаулићеве песме: Заборавио…

Курир 18.02.2025
Један од певача који су наступили на концерту "Звезде међу звездама" посвећеном Шабану Шаулићу је Емир Хабибовић. Њему је покојни краљ народне музике много значио у животу, а његову породицу изузетно цени. Није му било лако да… »
"Мој син је у вртићу певао песму шабана шаулића" Марија Вељковић не заборавља легендарног певача, ову је сличност приметила…

"Мој син је у вртићу певао песму шабана шаулића" Марија Вељковић не заборавља легендарног певача, ову је сличност приметила…

Курир 18.02.2025
Водитељка концерта "Звезде међу звездама", посвећеном Шабану Шаулићу, а који се одржава вечерас у МТС дворани је Марија Вељковић. Она је пред излазак на сцену поделила утиске, али и открила како памти легендарног певача. - Сви… »
"На тонској проби су ми кренуле сузе, али Мислим да ћу на концерту издржати" Ана Бекута открила своја сећања на Шабана, па…

"На тонској проби су ми кренуле сузе, али Мислим да ћу на концерту издржати" Ана Бекута открила своја сећања на Шабана, па…

Курир 18.02.2025
Ана Бекута једна је од музичких звезда које наступају на концерту посвећеном Шабану Шаулићу, а који се вечерас одржава у МТС дворани. Она је новинарским екипама открила да су је стигле јаке емоције током тонске пробе. - Он је… »
Марија Шерифовић морала да откаже наступ на концерту у част Шабана Шаулића: "Желела сам то више од свега"

Марија Шерифовић морала да откаже наступ на концерту у част Шабана Шаулића: "Желела сам то више од свега"

Мондо 18.02.2025
Бројни певачи певаће вечерас на концерту у част покојне музичке легенде Шабана Шаулића, који се одржава у Београду. Међу извођачима требало је да се нађе и певачица Марија Шерифовић, али до тога ипак неће доћи. Поп певачица… »
Ана Бекута се појавила у јавности након прелома руке: Избегла медије, дошла без шминке, само пројурила

Ана Бекута се појавила у јавности након прелома руке: Избегла медије, дошла без шминке, само пројурила

Телеграф 18.02.2025
Препоручујемо. Певачица народне музике, Ана Бекута, појавила се у МТС дворани на концерту који се вечерас одржава у част покојне музичке легенде, Шабана Шаулића. Бекута већ дуго избегава медије, па се труди да прође непримећено… »
Марија Шерифовић отказала наступ који је требало да одржи у част покојног Шабана Шаулића: "Нажалост..."

Марија Шерифовић отказала наступ који је требало да одржи у част покојног Шабана Шаулића: "Нажалост..."

Телеграф 18.02.2025
Препоручујемо. Бројни певачи певаће вечерас на концерту у част покојне музичке легенде Шабана Шаулића, који се одржава у Београду. Међу извођачима требало је да се нађе и певачица Марија Шерифовић, али до тога ипак неће доћи. Поп… »

Вести дана »