Povezane vesti

"Moj sin je u vrtiću pevao pesmu šabana šaulića" Marija Veljković ne zaboravlja legendarnog pevača, ovu je sličnost…

"Moj sin je u vrtiću pevao pesmu šabana šaulića" Marija Veljković ne zaboravlja legendarnog pevača, ovu je sličnost…

Kurir pre 3 sata
Voditeljka koncerta "Zvezde među zvezdama", posvećenom Šabanu Šauliću, a koji se održava večeras u MTS dvorani je Marija Veljković. Ona je pred izlazak na scenu podelila utiske, ali i otkrila kako pamti legendarnog pevača. - Svi znamo da je bio… »
"Sedam godina svaki dan sam bio sa šabanom" Emir Habibović priznao da je imao tremu dok je izvodio Šaulićeve pesme…

"Sedam godina svaki dan sam bio sa šabanom" Emir Habibović priznao da je imao tremu dok je izvodio Šaulićeve pesme…

Kurir pre 2 sata
Jedan od pevača koji su nastupili na koncertu "Zvezde među zvezdama" posvećenom Šabanu Šauliću je Emir Habibović. Njemu je pokojni kralj narodne muzike mnogo značio u životu, a njegovu porodicu izuzetno ceni. Nije mu bilo lako da izvodi njegove… »
"Na tonskoj probi su mi krenule suze, ali Mislim da ću na koncertu izdržati" Ana Bekuta otkrila svoja sećanja na Šabana, pa…

"Na tonskoj probi su mi krenule suze, ali Mislim da ću na koncertu izdržati" Ana Bekuta otkrila svoja sećanja na Šabana, pa…

Kurir pre 3 sata
Ana Bekuta jedna je od muzičkih zvezda koje nastupaju na koncertu posvećenom Šabanu Šauliću, a koji se večeras održava u MTS dvorani. Ona je novinarskim ekipama otkrila da su je stigle jake emocije tokom tonske probe. - On je pevač koji je… »
Marija Šerifović morala da otkaže nastup na koncertu u čast Šabana Šaulića: "Želela sam to više od svega"

Marija Šerifović morala da otkaže nastup na koncertu u čast Šabana Šaulića: "Želela sam to više od svega"

Mondo pre 4 sati
Brojni pevači pevaće večeras na koncertu u čast pokojne muzičke legende Šabana Šaulića, koji se održava u Beogradu. Među izvođačima trebalo je da se nađe i pevačica Marija Šerifović, ali do toga ipak neće doći. Pop pevačica sprečena je… »
Ana Bekuta se pojavila u javnosti nakon preloma ruke: Izbegla medije, došla bez šminke, samo projurila

Ana Bekuta se pojavila u javnosti nakon preloma ruke: Izbegla medije, došla bez šminke, samo projurila

Telegraf pre 4 sati
Preporučujemo. Pevačica narodne muzike, Ana Bekuta, pojavila se u MTS dvorani na koncertu koji se večeras održava u čast pokojne muzičke legende, Šabana Šaulića. Bekuta već dugo izbegava medije, pa se trudi da prođe neprimećeno na javnim… »
Marija Šerifović otkazala nastup u čast Šabana Šaulića: Emotivna poruka dirnula fanove!

Marija Šerifović otkazala nastup u čast Šabana Šaulića: Emotivna poruka dirnula fanove!

Svet plus pre 6 sati
Marija Šerifović otkazala je nastup na koncertu posvećenom Šabanu Šauliću zbog porodičnih obaveza, ali je emotivnom porukom na Instagramu pokazala koliko joj ova muzička legenda znači. Večeras se u beogradskoj MTS dvorani održava koncert u… »
Marija Šerifović otkazala nastup koji je trebalo da održi u čast pokojnog Šabana Šaulića: "Nažalost..."

Marija Šerifović otkazala nastup koji je trebalo da održi u čast pokojnog Šabana Šaulića: "Nažalost..."

Telegraf pre 7 sati
Preporučujemo. Brojni pevači pevaće večeras na koncertu u čast pokojne muzičke legende Šabana Šaulića, koji se održava u Beogradu. Među izvođačima trebalo je da se nađe i pevačica Marija Šerifović, ali do toga ipak neće doći. Pop… »

Vesti dana »