Povezane vesti

„Neću ispasti prve nedelje, znam svoje mogućnosti – mislim da ću doći do samog kraja“: Ivan Takić je učesnik…

„Neću ispasti prve nedelje, znam svoje mogućnosti – mislim da ću doći do samog kraja“: Ivan Takić je učesnik…

Nova pre 2 dana
Egzotična destinacija u Dominikanskoj Republici uskoro postaje teren za borbu. Četvrta sezona zabavno-takmičarskog šou programa Survivor će se emitovati na TV Nova, a mi vam otkrivamo detalje iz života prvog takmičara. Ivan Takić je po zanimanju… »
Ivan Takić iz Vlasotinca prvi je predstavljeni takmičar nove sezone Survivor-a

Ivan Takić iz Vlasotinca prvi je predstavljeni takmičar nove sezone Survivor-a

Jugmedia pre 1 dan
Četvrta sezona zabavno-takmičarskog programa Survivor emitovaće se na TV Nova, a snimana je u Dominikanskoj Republici. Jedan od učesnika je Ivan Takić (1999), fotograf i student Mašinskog fakulteta u Nišu. On je prethodno završio… »
Marko je prošle godine prvi ispao iz Survivor-a, ali je jedini nastavio da živi avanturistički: Danas je u Šri Lanki, a evo…

Marko je prošle godine prvi ispao iz Survivor-a, ali je jedini nastavio da živi avanturistički: Danas je u Šri Lanki, a evo…

Nova pre 2 dana
Najmlađi takmičar treće sezone zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, bio je Marko Kovačević. On je borbu za opstanak u divljini okončao već nakon prve nedelje, međutim, čini se da je on jedini od svih takmičara koje smo gledali prošle… »

Vesti dana »