Povezane vesti
„Neću ispasti prve nedelje, znam svoje mogućnosti – mislim da ću doći do samog kraja“: Ivan Takić je učesnik četvrte sezone…
Nova 18.02.2025
Egzotična destinacija u Dominikanskoj Republici uskoro postaje teren za borbu. Četvrta sezona zabavno-takmičarskog šou programa Survivor će se emitovati na TV Nova, a mi vam otkrivamo detalje iz života prvog takmičara. Ivan Takić je po zanimanju fotograf… »
Ivan Takić iz Vlasotinca prvi je predstavljeni takmičar nove sezone Survivor-a
Jugmedia 18.02.2025
Četvrta sezona zabavno-takmičarskog programa Survivor emitovaće se na TV Nova, a snimana je u Dominikanskoj Republici. Jedan od učesnika je Ivan Takić (1999), fotograf i student Mašinskog fakulteta u Nišu. On je prethodno završio prirodno-matematički… »
Marko je prošle godine prvi ispao iz Survivor-a, ali je jedini nastavio da živi avanturistički: Danas je u Šri Lanki, a evo…
Nova 18.02.2025
Najmlađi takmičar treće sezone zabavno-takmičarskog šou programa Survivor, bio je Marko Kovačević. On je borbu za opstanak u divljini okončao već nakon prve nedelje, međutim, čini se da je on jedini od svih takmičara koje smo gledali prošle godine… »
Vesti dana »

Beograd u znaku Srpskih zastava: Dan srpskog jedinstva biće obeležen i u rodnom gradu najpoznatijeg Solunca, Dragutina Matića (foto)
Blic pre 19 minutajoš 2 povezane

Pro-palestinske demonstracije u Madridu skratile biciklističku trku Vuelta kroz Španiju, Izrael ljut
Beta pre 3 satajoš 2 povezane

Protestna šetnja u Novom Sadu: Studenti traže izbore, MUP demanuje upotrebu cn gasa
Blic pre 24 minutajoš 1 povezana

Kilijan Marfi će se ipak pojaviti u novom nastavku čuvenog filma "28 dana" Denija Bojla: Objavljen trejler (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana