Povezane vesti
Oglasio se rektor Madić: “Atmosfera linča ne priliči akademskoj zajednici, nisu mi krvave ruke”
Luftika 18.02.2025
Rektor Univerziteta u Novom Sadu Dejan Madić oglasio se povodom protestnog skupa Akademske mreže “Slobodan univerzitet” pod nazivom “Potraga za rektorom”. Ovaj skup najavljen je za sredu, 19. februar, uz navod da “rektor od kraja januara odbija da zakaže… »
Oglasio se rektor Madić: Čemu potraga za mnom, svi znaju gde sam, ovo liči na linč
Moj Novi Sad 18.02.2025
Povodom akcije traženja rektora na različitim lokacijama u Novom Sadu, koje je najavio za sutra "Slobodan univerzitet", rektor Dejan Madić saopštava da svi znaju da je on u svakodnevnom kontaktu sa odgovarajućim službama Rektorata, te zbog toga pita čemu… »
Novosadski rektor Madić: Potraga za mnom podseća na atmosferu linča
Radio sto plus 18.02.2025
Profesori, istraživači i asistenati organizovanih u mrežu Slobodan univerzitet su najaviloi da sutra organizovati akciju “Potraga za rektorom”. “Čemu potera za rektorom? Možda to niste želeli, ali meni to liči na atmosferu linča, što ne priliči… »
Vesti dana »

Makron na Grenlandu u znak evropske podrške tom arktičkom ostrvu koje priželjkuje Tramp
Politika pre 1 satjoš 19 povezanih

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: „Današnji program će biti malo iznenađenje, danas je dan za studente“
Nova pre 1 satjoš 20 povezanih

BLOG UŽIVO Gori aerodrom u istočnom Iranu, Teheran ispalio balističke projektile na Izrael
Nova pre 25 minutajoš 127 povezanih

"Hobotnica zla" ostala bez ključnih pipaka! Oni su ubijenu u baražnoj vatri izraela na Iran Tel Aviv osmislio pakleni plan! Iranu sledi pakao bez ovih generala?
Kurir pre 1 satjoš 19 povezanih

Šabić: Hoće li pravosuđe, na slučaju izbora, bar pokušati da štiti svoj poljuljani autoritet
Beta pre 6 satijoš 11 povezanih