Povezane vesti
„Kad je otac umro, morali smo da se iselimo iz kuće koju nam je država dala“: Rada Đurić prvi put o najbolnijim momentima u…
Nova 18.02.2025
Rada Đurić već pet godina vodi i uređuje emisiju "Da sam ja neko" na N1, njen prelazak sa RTS na N1 niko nije očekivao, te je njena verna publika nedeljama brujala samo o tome. U emisiji "Ispovest" autora i voditelja Nemanje Vasiljevića, Rada je po prvi… »
„Tata se borio protiv smrti i bolesti, a mama se borila za život“: Odrastanje Rade Đurić obeležile su mučni momenti VIDEO…
Nova 18.02.2025
Rada Đurić je svoju karijeru započela na RTS gde je prvo bila deo redakcije Jutarnjeg programa, a onda postala voditeljka i urednika poznate emisije "Beogradska hronika" po čemu je ljudi najviše pamte, a danas vodi emisiju "Da sam ja neko" na TV N1. U… »
Vesti dana »
"Čovek se sagne na parkingu i eto ga problem": Saša Obradović o neverovatnoj povredi važnog igrača Zvezde
Mondo pre 24 minutajoš 36 povezanih
Borba na vrhu tabele ABA lige! Evo kako stoje stvari nakon pobede Crvene zvezde u večitom derbiju!
Kurir pre 59 minutajoš 34 povezane
BLOG UŽIVO: Iran proglasio "raketnu dominaciju" nad nebom Izraela, Tramp dao rok Teheranu od 48 sati za otvaranje Ormuskog moreuza pre udara na elektrane
Insajder pre 49 minutajoš 144 povezane
Privedena dvojica studenata, građani ispred zgrade Policijske uprave
Sandžak press pre 2 satajoš 18 povezanih