Повезане вести
Важна порука Новака Ђоковића за навијаче после пораза од Беретинија: "Неће бити као пре 10-15 година..."
Телеграф 18.02.2025
Препоручујемо. Српски тенисер Новак Ђоковић поражен је на старту турнира у Дохи пошто је у 1. колу изгубио од Матеа Беретинија са 2:0. После меча, Новак је изнео свје утиске: - Нисам осећао никакав бол или непријатност… »
Новак без имало сујете признао: "Надиграо ме је бољи играч"
Спортске.нет 18.02.2025
Најбољи српски тенисер Новак Ђоковић није желео да тражи нарочито оправдање након пораза од Матеа Беретинија већ на старту АТП турнира у Дохи, већ је у даху признао да је Италијан данас био далеко бољи ривал. Ђоковић је… »
„Нема изговора“ огласио се Ноле после шокантне елиминације: Беретини ме је надиграо, мајсторски је одиграо
Дневник 18.02.2025
ДОХА: Нисам осећао никакав бол или непријатност. Једноставно, надиграо ме је бољи играч. Није то био мој жељени ниво, рекао је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић после пораза од Италијана Матеа Баретинија на старту турнира у… »
Ђоковић: Нема изговора, Беретини ме је надиграо
Политика 18.02.2025
ДОХА- Нисам осећао никакав бол или непријатност. Једноставно, надиграо ме је бољи играч. Није то био мој жељени ниво, рекао је најбољи српски тенисер Новак Ђоковић после пораза од Италијана Матеа Баретинија на старту турнира у… »
Вести дана »
У јулу 2026. године: Влада Јапана оснива нову обавештајну агенцију
Курир пре 48 минутајош 1 повезана
"Европа пред цивилизацијским брисањем"! Трампов документ дигао буру: Ако се настави урушавање, континент ће бити непрепознатљив за мање од 20 година!
Курир пре 1 сатјош 1 повезана
"Оваква реторика не служи миру, помирењу нити будућности у региону", Гашић: Позивамо међународне партнере да осуде ову опасну реторику министра одбране БиХ
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана
Срђан Јандрић је победник "Мастерцхеф Србија", освојио награду од 50.000 евра
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана