Povezane vesti

Važna poruka Novaka Đokovića za navijače posle poraza od Beretinija: "Neće biti kao pre 10-15 godina..."

Važna poruka Novaka Đokovića za navijače posle poraza od Beretinija: "Neće biti kao pre 10-15 godina..."

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Srpski teniser Novak Đoković poražen je na startu turnira u Dohi pošto je u 1. kolu izgubio od Matea Beretinija sa 2:0. Posle meča, Novak je izneo svje utiske: - Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je… »
„Nema izgovora“ oglasio se Nole posle šokantne eliminacije: Beretini me je nadigrao, majstorski je odigrao

„Nema izgovora“ oglasio se Nole posle šokantne eliminacije: Beretini me je nadigrao, majstorski je odigrao

Dnevnik pre 2 dana
DOHA: Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač. Nije to bio moj željeni nivo, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Baretinija na startu turnira u Dohi (2:0). Nisam se… »
Novak bez imalo sujete priznao: "Nadigrao me je bolji igrač"

Novak bez imalo sujete priznao: "Nadigrao me je bolji igrač"

Sportske.net pre 2 dana
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije želeo da traži naročito opravdanje nakon poraza od Matea Beretinija već na startu ATP turnira u Dohi, već je u dahu priznao da je Italijan danas bio daleko bolji rival. Đoković je poražen u glavnom… »
Đoković: Nema izgovora, Beretini me je nadigrao

Đoković: Nema izgovora, Beretini me je nadigrao

Politika pre 2 dana
DOHA- Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač. Nije to bio moj željeni nivo, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Baretinija na startu turnira u Dohi (2:0). „Nisam… »

Vesti dana »