Povezane vesti
Važna poruka Novaka Đokovića za navijače posle poraza od Beretinija: "Neće biti kao pre 10-15 godina..."
Telegraf 18.02.2025
Preporučujemo. Srpski teniser Novak Đoković poražen je na startu turnira u Dohi pošto je u 1. kolu izgubio od Matea Beretinija sa 2:0. Posle meča, Novak je izneo svje utiske: - Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je bolji… »
Novak bez imalo sujete priznao: "Nadigrao me je bolji igrač"
Sportske.net 18.02.2025
Najbolji srpski teniser Novak Đoković nije želeo da traži naročito opravdanje nakon poraza od Matea Beretinija već na startu ATP turnira u Dohi, već je u dahu priznao da je Italijan danas bio daleko bolji rival. Đoković je poražen u glavnom gradu Katara… »
„Nema izgovora“ oglasio se Nole posle šokantne eliminacije: Beretini me je nadigrao, majstorski je odigrao
Dnevnik 18.02.2025
DOHA: Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač. Nije to bio moj željeni nivo, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Baretinija na startu turnira u Dohi (2:0). Nisam se… »
Đoković: Nema izgovora, Beretini me je nadigrao
Politika 18.02.2025
DOHA- Nisam osećao nikakav bol ili neprijatnost. Jednostavno, nadigrao me je bolji igrač. Nije to bio moj željeni nivo, rekao je najbolji srpski teniser Novak Đoković posle poraza od Italijana Matea Baretinija na startu turnira u Dohi (2:0). „Nisam se… »
Vesti dana »

Donald Tramp tvrdi da zaslužuje Nobelovu nagradu za mir zbog angažmana u rešavanju sukoba Srbije i Kosova, Indije i Pakistana
Naslovi.ai pre 29 minutajoš 16 povezanih

Ovako je eliminisan iranski komandant Ministarstvo spoljnih poslova Izraela objavilo snimak, udarili iz vazduha (video)
Alo pre 2 satajoš 26 povezanih

(VIDEO, FOTO) Požar u Dalmaciji: Ljudi vodom iz kofa polivaju vatru, štiteći svoje kuće
N1 Info pre 32 minutajoš 46 povezanih

Veće gužve na graničnim prelazima, autobusi na prelazu Preševo čekaju sat vremena
Rešetka pre 3 satajoš 17 povezanih