Повезане вести
300: милијарди долара изгубљено: "Америчке компаније напуштањем Русије трпе огромне последице"
Блиц 19.02.2025
Америчке компаније изгубиле су 300 милијарди долара одласком из Русије, рекао је за Си-Ен-Ен Кирил Дмитријев, директор Руског фонда за директна улагања (РДИФ). „Мислим да је оно што желимо добар дијалог. У ствари, америчке… »
Одлазак са Руског тржишта амере коштао као "светог петра кајгана": Москва и Вашингтон морају наћи заједнички језик како знају…
Курир 19.02.2025
Амерички бизнис изгубио је 300 милијарди долара због одлуке да напусти руско тржиште, изјавио је директор Руског фонда за директне инвестиције (РФПД) Кирил Дмитријев. Према његовим речима, Москви и Вашингтону је важно да… »
Амерички бизнис изгубио 300 милијарди долара због напуштања руског тржишта
Бизнис.рс 19.02.2025
Обнова економске сарадње Москве и Вашингтона. Амерички бизнис изгубио је 300 милијарди долара због одлуке да напусти руско тржиште, изјавио је директор Руског фонда за директне инвестиције (РФПД) Кирил Дмитријев. Према његовим… »
Челник руског фонда открио је да су америчке твртке одласком из Русије изгубиле 300 милијарди долара
СЕЕбиз 19.02.2025
КИЈЕВ - Америчке твртке изгубиле су 300 милијарди долара одласком из Русије, рекао је за ЦНН челник Руског фонда за изравна улагања (РДИФ) Кирилл Дмитриев. "Мислим да оно што желимо је добар дијалог. Заправо, америчке твртке… »
Шеф руског фонда открио колико су америчке компаније изгубиле одласком из Русије, ево о којој се енормној цифри ради
Данас 18.02.2025
Америчке компаније изгубиле су 300 милијарди долара одласком из Русије, рекао је за ЦНН шеф Руског фонда за директна улагања (РДИФ) Кирил Дмитријев. „Мислим да оно што желимо је добар дијалог. Заправо, америчке компаније су… »
Вести дана »
Крени-промени: Поред Генералштаба, власт би да без заштите остави још 15 културних добара
Бета пре 7 сатијош 13 повезаних
Руске снаге дроновима напале Одесу; Зеленски разговарао са европским лидерима о Трамповом мировном плану
РТС пре 2 минутајош 78 повезаних
Притвор за пиромане Они се терете да су запалили напуштену кућу у Нишу
Ало пре 27 минутајош 23 повезане
Кирил Дмитријев – мистериозни „К“ из обрисаног твита и "ретка врста руског дипломате"
Н1 Инфо пре 2 сатајош 24 повезане