Povezane vesti
Jezive optužbe, vređanje žena, a otac mu ugledni sveštenik: Svi skandali Bake Praseta kom je skinut yt nalog
Mondo 19.02.2025
Kontroverzni Jutjuber ponovo je u žiži interesovanja nakon što su mu obrisani svi nalozi na pomenutoj platformi. Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, obrisani su u toku jučerašnjeg dana svi nalozi na platformi na kojoj pomenuti influenser… »
Obrisani jutjub kanali bake praseta: Hitno se oglasio - od pregleda mesečno zarađivao preko 100.000 evra
Blic 19.02.2025
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se nakon što su mu svi kanali na Jutjubu obrisani. Baka Prase putem svog Instagrama saopštio je da su mu nalozi na Jutjubu obrisani i istakao da ne zna razlog gašenja. - Upravo su mi obrisali sve… »
Svi skandali Bake Praseta kojem je ugašen jutjub kanal: Bahaćenje, promovisanje droge, optužbe za pedofiliju, jezivo vređanje…
Kurir 19.02.2025
Jutjuberu Bogdanu Iliću, poznatijem kao Baka Prase, obrisani su u toku jučerašnjeg dana svi nalozi na platformi na kojoj pomenuti influenser broji desetine hiljada fanova. Razlog u prvi mah nije bio poznat, što je potvrdio i sam Bogdan, ali se ubrzo sve… »
Ugašeni svi YouTube kanali Bake Praseta: Oglasio se jutjuber! (FOTO)
Svet plus 19.02.2025
Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, suočio se sa velikim problemom – svi njegovi YouTube kanali su ugašeni. On se povodom toga oglasio na Instagramu i podelio vest sa svojim pratiocima. "Upravo su mi obrisali sve kanale na Jutjubu. Ne… »
Evo koliko para je Baka Prase uzimao od obrisanih Jutjub kanala
Nova 19.02.2025
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu kako bi saopštio pratiocima da su mu obrisani svi Jutjub kanali. „Upravo su mi obrisali sve kanale na YouTube… Ne znam ko, ne znam zašto… Javljam ako saznam nešto“, kratko je… »
Baki prasetu ugašeni Jutjub kanali Oglasio se influenser, preko platforme zarađivao 100.000 evra
Dnevnik 19.02.2025
Bogdan Ilić, jutjuber poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu i saopštio da su mu obrisani svi kanali na najgledanijoj platformi Jutjubu, od kojih ima prihode 100.000 evra mesečno. -Upravo su mi obrisali sve kanale na Jutjubu..Ne znam… »
Obrisani Jutjub kanali Bake Praseta: Evo ko stoji iza toga – sve je počelo od Seke Aleksić
Nova 19.02.2025
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu kako bi saopštio pratiocima da su mu obrisani svi Jutjub kanali. Baka Prase od Jutjuba je zarađivao mnogo novca. „Upravo su mi obrisali sve kanale na YouTube…Ne znam ko, ne… »
"Konačno je obrisan sa Jutjuba": Žene preuzele odgovornost za gašenje kanala Bake Praseta od kojeg je zarađivao 100.000 €…
Kurir 19.02.2025
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu kako bi saopštio pratiocima da su mu obrisani svi Jutjub kanali. Inače, Baka Prase od Jutjuba zarađivao preko 100.000 evra mesečno. "Upravo su mi obrisali sve kanale na… »
"Konačno je obrisan sa Jutjuba": Žene preuzele odgovornost za gašenje Bake Praseta, sve počelo od Seke Aleksić
Mondo 19.02.2025
Jutjuberu Bogdanu Iliću su obrisani svi kanali na Jutjub platformi. Jutjuber Bogan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu kako bi saopštio pratiocima da su mu obrisani svi Jutjub kanali. "Upravo su mi obrisali sve kanale na… »
Baki Prasetu obrisani svi Jutjub kanali: Odmah reagovao na mrežama
Mondo 19.02.2025
Bogdan Ilić se oglasio na Instagramu. Poznati jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, ponovo je ostao bez svojih Jutjub kanala koji su mu glavni izvor zarade. On se odmah oglasio na svom Instagram profilu. "Upravo su mi obrisali sve kanale na… »
Vesti dana »

BLOG UŽIVO Žandarmerija razdvaja građane i Ćacilend, zborovi posetili zgrade Suzane Vasiljević i Vesića: Policija čuva prostorije SNS širom zemlje
Nova pre 29 minutajoš 81 povezana

Žandarmerija dočekala učesnike protesta ispred SNS-a u Nišu
Serbian News Media pre 50 minutajoš 25 povezanih

Napeto u Novom Pazaru: Muškarci sa kapuljačama izbacili studente, građani i kordon ispred fakulteta
NIN pre 8 satijoš 48 povezanih

Kiša će padati noćas, očekujte pljuskove i narednih dana! Pripremite kabanice i kišobrane Evo kakvo nas vreme očekuje do kraja nedelje Oglasio se RHMZ
Dnevnik pre 45 minutajoš 47 povezanih

Volkswagen Golf i Golf Variant povučeni zbog problema sa pojasem; Škoda modeli opozvani zbog greške na vazdušnom jastuku
Naslovi.ai pre 5 satijoš 22 povezane