Povezane vesti

"Gost mi je odgrizao uvo" Pevač doživeo horor na nastupu, a onda na suđenju usledio novi šok - jezivi detalji (foto)

"Gost mi je odgrizao uvo" Pevač doživeo horor na nastupu, a onda na suđenju usledio novi šok - jezivi detalji (foto)

Kurir pre 2 dana
Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao uvo. Pevač je tužio čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je govorio. Kako je istakao, pravi šok uslediso je kada je došlo do… »
"Gost mi je odgrizao uvo": Danijel doživeo horor na nastupu, šok usledio kad su se obojica pojavili na sudu

"Gost mi je odgrizao uvo": Danijel doživeo horor na nastupu, šok usledio kad su se obojica pojavili na sudu

Mondo pre 2 dana
Pevač Danijel Alibabić o nesvakidašnjem incidentu na nastupu. Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao uvo. Pevač je tužio čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je… »
"Gost mi je odgrizao uvo": Pevač doživeo horor na nastupu, a onda je na suđenju usledio šok: "Iskaz je zaista bolestan"

"Gost mi je odgrizao uvo": Pevač doživeo horor na nastupu, a onda je na suđenju usledio šok: "Iskaz je zaista bolestan"

Blic pre 2 dana
Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao zuvo. Danijel Alibabić tužio je čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je govorio. Kako je istakao, pravi šok uslediso je kada… »

Vesti dana »