Povezane vesti
"Gost mi je odgrizao uvo" Pevač doživeo horor na nastupu, a onda na suđenju usledio novi šok - jezivi detalji (foto)
Kurir 19.02.2025
Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao uvo. Pevač je tužio čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je govorio. Kako je istakao, pravi šok uslediso je kada je došlo do suđenja… »
"Gost mi je odgrizao uvo": Danijel doživeo horor na nastupu, šok usledio kad su se obojica pojavili na sudu
Mondo 19.02.2025
Pevač Danijel Alibabić o nesvakidašnjem incidentu na nastupu. Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao uvo. Pevač je tužio čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je govorio… »
"Gost mi je odgrizao uvo": Pevač doživeo horor na nastupu, a onda je na suđenju usledio šok: "Iskaz je zaista bolestan"
Blic 19.02.2025
Pevač Danijel Alibabić doživeo je traumu kada mu je na jednom nastupu gost odgrizao zuvo. Danijel Alibabić tužio je čoveka koji mu je naneo telesne povrede, a o stresu koje je doživeo javno je govorio. Kako je istakao, pravi šok uslediso je kada je došlo… »
Vesti dana »

(Mapa) cela Srbija pod alarmom! Rhmz se oglasio, posebno upozorio na ovu opasnu pojavu: Od sutra preokret!
Blic pre 7 satijoš 29 povezanih

Tramp postavio novi uslov Putinu: Nema sastanka ako ne pristane na susret sa Zelenskim
Kurir pre 1 satjoš 76 povezanih