Повезане вести
"Гост ми је одгризао уво" Певач доживео хорор на наступу, а онда на суђењу уследио нови шок - језиви детаљи (фото)
Курир 19.02.2025
Певач Данијел Алибабић доживео је трауму када му је на једном наступу гост одгризао уво. Певач је тужио човека који му је нанео телесне повреде, а о стресу које је доживео јавно је говорио. Како је истакао, прави шок уследисо је… »
"Гост ми је одгризао уво": Данијел доживео хорор на наступу, шок уследио кад су се обојица појавили на суду
Мондо 19.02.2025
Певач Данијел Алибабић о несвакидашњем инциденту на наступу. Певач Данијел Алибабић доживео је трауму када му је на једном наступу гост одгризао уво. Певач је тужио човека који му је нанео телесне повреде, а о стресу које је… »
"Гост ми је одгризао уво": Певач доживео хорор на наступу, а онда је на суђењу уследио шок: "Исказ је заиста болестан"
Блиц 19.02.2025
Певач Данијел Алибабић доживео је трауму када му је на једном наступу гост одгризао зуво. Данијел Алибабић тужио је човека који му је нанео телесне повреде, а о стресу које је доживео јавно је говорио. Како је истакао, прави шок… »
Вести дана »
Тањга расположен после велике победе: "Доста је илузорно сад причати о титули"
Спортске.нет пре 8 минутајош 81 повезана
"Обараћемо руске авионе и дронове": Овакву претњу Путин није добио од почетка рата у Украјини
Мондо пре 1 сатјош 51 повезана
Почиње пријава нелегалних објеката: Од сутра ујутру ради дигитална платформа, циљ евидентирати 4,8 милиона објеката
Глас југа пре 1 сатјош 34 повезане
Покушај пуча у Бенину пропао захваљујући лојалистима, каже министар унутрашњих послова
BBC News пре 5 сатијош 25 повезаних