Povezane vesti

"Jadan je onaj koga ti hvališ": Maja Nikolić saznala šta je Ognjen Amidžić pričao o njoj: Javno otkrila sve, šok u…

"Jadan je onaj koga ti hvališ": Maja Nikolić saznala šta je Ognjen Amidžić pričao o njoj: Javno otkrila sve, šok u…

Blic pre 2 dana
Maja Nikolić doživela je nezgodu i polomila nogu, a kako je otkrila, povreda je neće sprečiti da se takmiči na Pesmi za Evroviziju. Maja Nikolić se juče u emisiji Amidži šou pojavila sa gipsom na nozi, a u studiju je bila i njena suparnica Mimi… »
"Jadan je taj kojeg ti hvališ!" Maja Nikolić se obrušila na Ognjena Amidžića, zapenila na njega iz petnih žila: Ne…

"Jadan je taj kojeg ti hvališ!" Maja Nikolić se obrušila na Ognjena Amidžića, zapenila na njega iz petnih žila: Ne…

Kurir pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić je odlučna u svojoj borbi da predstavlja Srbiju na Evroviziji koja će se uskoro održati, iako je pre par dana doživela ozbiljan prelom, usled čega će morati da nosi gips. Tim povodom je gostovala u emisiji kod Ognjena… »
"Pipa me čovek celo veče": Šok usred emisije! Desingerica spopao Maju Nikolić, ona ga izvređala: "Svi se lože na štake i…

"Pipa me čovek celo veče": Šok usred emisije! Desingerica spopao Maju Nikolić, ona ga izvređala: "Svi se lože na štake i…

Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić se prvi put pred kamerama pojavila sinoć u emisiji nakon što je slomila nogu. U "Amidži šou" je gostovao i reper Dragaomir Despić Desingerica, sa kojim se pevačica svađala tokom cele emisije, a onda otkrila da je reper bacio… »
„Milica Pavlović ne zna da peva, ona samo mrda…“: Maja Nikolić žestoko o koleginici

„Milica Pavlović ne zna da peva, ona samo mrda…“: Maja Nikolić žestoko o koleginici

Nova pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić je sinoć gostovala u "Amidži šou", a to je bilo njeno prvo pojavljivanje pred kamerama otkako je polomila nogu, te je u emisiju došla sa gipsom do kuka. Maja Nikolić je tokom emisije igrala igricu u kojoj je komentarisala… »
Maja Nikolić opet u svom svetu – žestoko potkačila Aleksandru Radović: „Ona ne bi bila moj prateći vokal da ne zna da…

Maja Nikolić opet u svom svetu – žestoko potkačila Aleksandru Radović: „Ona ne bi bila moj prateći vokal da ne zna da…

Nova pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić gostovala je u emisiji "Amidži šou" gde je otvoreno govorila o svojim koleginicama, a posebno se osvrnula na Aleksandru Radović. Nju su ljudi sa Instagrama upitali zbog čega ima loše mišljenje o Aleksandri, što je ona… »
"Milica Pavlović ne zna da peva, ona samo mrda gu*om" Maja Nikolić spomenula i Aleksandru Prijović, ovakva reakcija…

"Milica Pavlović ne zna da peva, ona samo mrda gu*om" Maja Nikolić spomenula i Aleksandru Prijović, ovakva reakcija…

Blic pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić za koleginicu Milicu Pavlović izjavila je da ne zna da peva. Naime, Maja Nikolić je sinoć gostovala u "Amidži šou" i to je bilo njeno prvo pojavljivanje pred kamerama otkako je polomila nogu. Maja je tokom emisije igrala… »
„Pipa me čovek celo veče“: Desingerica spopao Maju Nikolić usred emisije, govorio joj da je lepa, pa stavio njen prst u…

„Pipa me čovek celo veče“: Desingerica spopao Maju Nikolić usred emisije, govorio joj da je lepa, pa stavio njen prst u…

Nova pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić sinoć se prvi put pojavila pred kamerama nakon što je slomila nogu, gostujući u emisiji "Amidži šou". Pored nje, u studiju je bio i reper Dragomir Despić Desingerica, s kojim je tokom cele večeri vodila oštre, ali duhovite… »
"Pipa me čovek otkad sam došla!" Desingerica spopao Maju Nikolić, ona mu poručila da je bolesnik! Haos u emisiji

"Pipa me čovek otkad sam došla!" Desingerica spopao Maju Nikolić, ona mu poručila da je bolesnik! Haos u emisiji

Kurir pre 2 dana
Pevačica Maja Nikolić došla je u "Amidži šou" s polomljenom nogom, koja joj je u gipsu, a posebno je bila interesantna Dragomiru Despiću Desingerici, koji se smestio tik do nje. Njih dvoje su sve vreme jedno drugom upadali u reč, a potom je Maja… »
Prvo pojavljivanje maje Nikolić nakon što je slomila nogu: Gips do kolena, a onda haos sa Desingericom

Prvo pojavljivanje maje Nikolić nakon što je slomila nogu: Gips do kolena, a onda haos sa Desingericom

Blic pre 2 dana
Folkerka je doživela nezgodu na ulici, kada je proklizala na snegu, zbog čega sada nosi gips do kolena, ali ni to je nije moglo sprečiti noćas da se pojavi u emisiji Amidži šou. Pevačica Maja Nikolić, koja se prijavila za muzičko takmičenje… »

Vesti dana »