Povezane vesti

Bajatović: Optimista sam da će SAD produžiti rok za uvođenja sankcija NIS-u

Kamatica 19.02.2025
Govoreći o mogućim rešenjima, rekao je za Prvu da je jedno od njih da dobijemo bezuslovno odlaganje, vremenski oročeno, kako bismo završili razgovore i dogovore sa Rusijom. "Drugo rešenje je da Naftna industrija Srbije nastavi da radi pod nekim uslovima… »

NIN 19.02.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je da je optimista kada je reč o produženju roka za uvođenje američkih sankcija NIS-u i da je sada nezahvalno prognozirati za koliko će rok biti produžen, za 45 ili 90 dana. Bajtović očekuje da će… »
Bajatović optimista: Smatra da će SAD produžiti rok za uvođenje sankcija NIS-u

Bajatović optimista: Smatra da će SAD produžiti rok za uvođenje sankcija NIS-u

Kurir 19.02.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je optimista kada je reč o produženju roka za uvođenje američkih sankcija NIS-u i da je sada nezahvalno prognozirati za koliko će rok biti produžen, za 45 ili 90 dana. Bajatović očekuje da… »
Bajatović: Verujem da će SAD produžiti rok za uvođenja sankcija NIS-u

Bajatović: Verujem da će SAD produžiti rok za uvođenja sankcija NIS-u

RTV 19.02.2025
BEOGRAD - Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je optimista kada je reč o produženju roka za uvođenje američkih sankcija Naftnoj-industriji Srbije (NIS) i da je sada nezahvalno prognozirati za koliko će rok biti produžen, za… »

Euronews 19.02.2025
Generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović izjavio je danas da je optimista kada je reč o produženju roka za uvođenje američkih sankcija NIS-u i da je sada nezahvalno prognozirati za koliko će rok biti produžen, za 45 ili 90 dana. Bajtović očekuje da… »
Ostalo nedelju dana do stupanja na snagu sankcija NIS-u Rusija spremna da pomogne, čeka se odlaganje iz Amerike

Ostalo nedelju dana do stupanja na snagu sankcija NIS-u Rusija spremna da pomogne, čeka se odlaganje iz Amerike

Dnevnik 19.02.2025
Ukoliko ne bude usvojena molba Srbije, američke sankcije Naftnoj industriji Srbije stupaju na snagu 25. februara, a to znači za nedelju dana. Kompanija NIS uputila je 4. februara zahtev američkom Odeljenju za kontrolu strane imovine Sekretarijata za… »
Ima li rešenja za Naftnu industriju Srbije?

Ima li rešenja za Naftnu industriju Srbije?

Biznis.rs 19.02.2025
Pat pozicija nedelju dana pred stupanje na snagu američkih sankcija. Američke sankcije Naftnoj industriji Srbije, kako je ranije najavljeno, stupaju na snagu za nedelju dana, 25. februara. I dalje nema odgovora na zahtev da uvođenje sankcija bude… »
„Jedno su želje, a drugo mogućnosti“: Rusija ne samo da ne odustaje od NIS-a, već želi i parče EXPO kolača

„Jedno su želje, a drugo mogućnosti“: Rusija ne samo da ne odustaje od NIS-a, već želi i parče EXPO kolača

Danas 19.02.2025
Iz izjave ministra spoljnih poslova Rusije Sergeja Lavrova, nakon susreta sa kolegom iz Srbije Markom Đurićem u Moskvi, može se protumačiti da Rusija ne samo da ne želi da izađe iz vlasništva Naftne industrije Srbije (NIS), već je zainteresovana i za… »
Nedelju dana do primene sankcija NIS-u! Da li ćemo uspeti da ih odložimo ili bar ublažimo?

Nedelju dana do primene sankcija NIS-u! Da li ćemo uspeti da ih odložimo ili bar ublažimo?

Blic 19.02.2025
Dok naftna industrija već dve nedelje iščekuje odgovor o mogućem odlaganju primene sankcija, srpski zvaničnici istovremeno vode borbu na dva fronta. S jedne strane, razgovara se sa Moskvom, kako bi se pronašlo najbezbolnije rešenje i za Srbiju i za… »

Vesti dana »