Povezane vesti
Srbija nabavlja šest novih lokomotiva: Jednu će plaćati 6,7 miliona evra
N1 Info 19.02.2025
Država Srbija nabaviće šest novih lokomotiva i modernizovati stare, iz kredita od čak 90 miliona evra, a kad se podeli cifra ispada da će se jedna lokomotiva plaćati čak 6,7 miliona evra, piše list "Nova". Ugovor koji je Ministarstvo finansija sa… »
Srbija nabavlja šest novih lokomotiva za 40 miliona evra
Danas 19.02.2025
Država Srbija nabaviće šest novih lokomotiva i modernizovati stare, iz kredita od čak 90 miliona evra, a kad se podeli cifra ispada da će se jedna lokomotiva plaćati čak 6,7 miliona evra, piše danas list „Nova“. Ugovor koji je Ministarstvo finansija sa… »
Država ponovo nabavlja nove vozove i uzima ogroman kredit: Plaća lokomotive po ceni od 6,7 miliona evra po komadu
Nova 19.02.2025
Država Srbija nabaviće nove lokomotive i modernizovati stare i sve to finansirati iz kredita od čak 90 miliona evra. Kad se podeli ukupna cifra namenja kupovini vozila, ispada da ćemo jednu lokomotivu plaćati čak 6,7 miliona evra. Vlada Srbije, tačnije… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak 23. oktobar: Danas sunčano i toplo, uveče naoblačenje
Beta pre 27 minutajoš 1 povezana

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 1 satjoš 1 povezana

(Video) Oboren dostavljač hrane na motoru: Nesreća u Omladinskih brigada: Na terenu policija i hitna pomoć
Blic pre 32 minutajoš 1 povezana

„Gluma je njeno veličanstvo, a ja sam samo njen podanik“: Bogdanu Dikliću uručena Nagrada „Dobričin prsten“
Danas pre 1 satjoš 1 povezana