Povezane vesti

"Sa majkom nisam pričao 6 godina" Nikola Rađen ogolio dušu o porodičnim odnosima - njega i brata odgajala familija

"Sa majkom nisam pričao 6 godina" Nikola Rađen ogolio dušu o porodičnim odnosima - njega i brata odgajala familija

Kurir 19.02.2025
Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen nedavno se razveo od druge supruge Milice Ristić, sa kojom ima sina Alekseja. Rađen je nedavno gostujući u jednoj emisiji govorio o tome kako je i sam dete razvedenih roditelja, kao i to da sa majkom dugo nije… »
"Sa majkom nisam pričao 6 godina": Šok ispovest Nikole Rađena, branila mu da viđa oca, krišom se sastajali

"Sa majkom nisam pričao 6 godina": Šok ispovest Nikole Rađena, branila mu da viđa oca, krišom se sastajali

Mondo 19.02.2025
Nikola Rađen otkrio detalje teškog detinjstva. Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen, koji je nedavno dospeo u centar pažnje medija zbog razvoda od pevačice Milice Ristić, gostovao je u jednoj emisiji gde je govorio o razvodu svojih roditelja i priznao da… »
"Sa majkom nisam pričao šest godina": Nikola Rađen ogolio dušu:"Nisam joj rekao šta sam joj sve zamerio"

"Sa majkom nisam pričao šest godina": Nikola Rađen ogolio dušu:"Nisam joj rekao šta sam joj sve zamerio"

Blic 19.02.2025
Nekadašnji vaterpolista Nikola Rađen nedavno se razveo od druge supruge Milice Ristić, sa kojom ima sina Alekseja. Rađen je nedavno gostujući u jednoj emisiji govorio o tome kako je i sam dete razvedenih roditelja, kao i to da sa majkom dugo nije… »

Vesti dana »

Delimično oblačno

Delimično oblačno

Veliki park pre 1 satjoš 21 povezana
Mogući protivnici Radničkog za Ligu konferencije

Mogući protivnici Radničkog za Ligu konferencije

Glas Šumadije pre 46 minutajoš 34 povezane
Vučić se sastao sa šeikom Bin Zajedom u Abu Dabiju

Vučić se sastao sa šeikom Bin Zajedom u Abu Dabiju

Euronews pre 46 minutajoš 10 povezanih