Повезане вести

НБС упозорава на неовлашћено пословање босанске мењачнице криптовалута у Србији

НБС упозорава на неовлашћено пословање босанске мењачнице криптовалута у Србији

Н1 Инфо 19.02.2025
Народна банка Србије упозорава грађане на неовлашћено пружање услуга повезаних с виртуелним валутама путем интернет презентација теслацриптоцап.цом и теслацрипто.ме, које су у власништву привредног друштва Тесла Траде д.о.о… »
Ова мењачница ради неовлашћено: Нбс упозорила на превару

Ова мењачница ради неовлашћено: Нбс упозорила на превару

Блиц 19.02.2025
Народна банка Србије подсећа јавност да се у Републици Србији од јуна 2021. године примењује Закон о дигиталној имовини, којим је уведена обавеза лиценцирања свих привредних друштава која намеравају да пружају услуге повезане с… »
НБС упозорава на неовлашћен рад босанске мењачнице криптовалута

НБС упозорава на неовлашћен рад босанске мењачнице криптовалута

Данас 19.02.2025
Народна банка Србије (НБС) издала је упозорење грађанима на неовлашћено пружање услуга повезаних са виртуелним валутама путем интернет презентација хттпс://теслацриптоцап.цом/ и хттпс://теслацрипто.ме, које су у власништву… »
Босанска мењачница криптовалута вара грађане Србије: Народна банка упозорава: "Водите рачуна, немају дозволу за рад!"

Босанска мењачница криптовалута вара грађане Србије: Народна банка упозорава: "Водите рачуна, немају дозволу за рад!"

Курир 19.02.2025
НБС упозорава грађане на неовлашћено пружање услуга повезаних с виртуелним валутама путем интернет презентација хттпс://теслацриптоцап.цом/ и хттпс://теслацрипто.ме, које су у власништву привредног друштва Тесла Траде д.о.о… »
НБС упозорава на неовлашћено пружање услуга босанске мењачнице криптовалута

НБС упозорава на неовлашћено пружање услуга босанске мењачнице криптовалута

Бизнис.рс 19.02.2025
Без дозволе за рад у Србији. Народна банка Србије подсећа јавност да се у Републици Србији од јуна 2021. године примењује Закон о дигиталној имовини, којим је уведена обавеза лиценцирања свих привредних друштава која намеравају… »

Вести дана »