Повезане вести
НБС упозорава на неовлашћено пословање босанске мењачнице криптовалута у Србији
Н1 Инфо 19.02.2025
Народна банка Србије упозорава грађане на неовлашћено пружање услуга повезаних с виртуелним валутама путем интернет презентација теслацриптоцап.цом и теслацрипто.ме, које су у власништву привредног друштва Тесла Траде д.о.о… »
Ова мењачница ради неовлашћено: Нбс упозорила на превару
Блиц 19.02.2025
Народна банка Србије подсећа јавност да се у Републици Србији од јуна 2021. године примењује Закон о дигиталној имовини, којим је уведена обавеза лиценцирања свих привредних друштава која намеравају да пружају услуге повезане с… »
НБС упозорава на неовлашћен рад босанске мењачнице криптовалута
Данас 19.02.2025
Народна банка Србије (НБС) издала је упозорење грађанима на неовлашћено пружање услуга повезаних са виртуелним валутама путем интернет презентација хттпс://теслацриптоцап.цом/ и хттпс://теслацрипто.ме, које су у власништву… »
Босанска мењачница криптовалута вара грађане Србије: Народна банка упозорава: "Водите рачуна, немају дозволу за рад!"
Курир 19.02.2025
НБС упозорава грађане на неовлашћено пружање услуга повезаних с виртуелним валутама путем интернет презентација хттпс://теслацриптоцап.цом/ и хттпс://теслацрипто.ме, које су у власништву привредног друштва Тесла Траде д.о.о… »
НБС упозорава на неовлашћено пружање услуга босанске мењачнице криптовалута
Бизнис.рс 19.02.2025
Без дозволе за рад у Србији. Народна банка Србије подсећа јавност да се у Републици Србији од јуна 2021. године примењује Закон о дигиталној имовини, којим је уведена обавеза лиценцирања свих привредних друштава која намеравају… »
Вести дана »

Опљачкана мењачница у Аранђеловцу, код осумњиченог пронађено преко 15.000 евра
Топ пресс пре 3 сатајош 48 повезаних

Прослава Дана Сектора за ванредне ситуације, премијер и министри у новом центру у Лапову
Бета пре 1 сатјош 23 повезане

Фон дер Лајен: Еу предлаже обустављање финансијске подршке Израелу
Вечерње новости пре 1 сатјош 21 повезана