Povezane vesti

"Dobila sam sepsu i pala u komu": Naša glumica doživela kliničku smrt, morala ponovo da uči da hoda

"Dobila sam sepsu i pala u komu": Naša glumica doživela kliničku smrt, morala ponovo da uči da hoda

Mondo pre 2 dana
Glumica Kalina Kovačević prošla je kroz tešku životnu bitku nakon rođenja ćerke Mione, kada je samo tri dana posle porođaja dobila sepsu. Glumica Kalina Kovačević, koju je publika zavolela u seriji "Miris kiše na Balkanu", otkrila je da je… »
"Dobila sam sepsu" Naša glumica o borbi za život nakon porođaja: "Šest nedelja sam bila u bolnici"

"Dobila sam sepsu" Naša glumica o borbi za život nakon porođaja: "Šest nedelja sam bila u bolnici"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Glumica Kalina Kovačević prošla je kroz tešku životnu bitku nakon rođenja ćerke Mione, kada je samo tri dana posle porođaja dobila sepsu. Usled komplikacija, provela je šest nedelja u bolnici, bila u komi i ponovo učila da hoda… »
"Dobila sam sepsu, šest nedelja sam bila u bolnici, imala sam kliničku smrt": Naša glumica je prošla kroz pakao nakon…

"Dobila sam sepsu, šest nedelja sam bila u bolnici, imala sam kliničku smrt": Naša glumica je prošla kroz pakao nakon…

Blic pre 2 dana
Glumica Kalina Kovačević nakon porođaja borila se za život. Naime, glumica Kalina Kovačević u prvom braku sa fudbalskim agentom Radetom Ćaldovićem dobila je ćerku Mionu. Ipak, sreća zbog rođenja ćerkice trajala je vrlo kratko, jer je samo tri… »

Vesti dana »