Povezane vesti
"Sa 56 KG sam spala na 48, gadila mi se hrana" Nina Đogani (20) kuburila s kilogramima, sad krenula u teretanu, pokazala…
Kurir 19.02.2025
Za Ninu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija kažu da je najlepša u porodici, a ona pratioce na mrežama atraktivnim fotografijama svakodnevno uverava u to. Nina je svojevremeno vodila borbu sa kilogramima, ali za razliku od većine ona nije… »
"Sa 56 kg sam spala na 48, gadila mi se hrana!" Nina Đogani (20) kuburila sa kilažom, sad podelila slike iz teretane - Ljudi…
Blic 19.02.2025
Za Ninu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija kažu da je najlepša u porodici, a ona pratioce na mrežama atraktivnim fotografijama svakodnevno uverava u to. Nina je svojevremeno vodila borbu sa kilogramima, ali za razliku od većina žena ona nije… »
Vesti dana »
Za Novu godinu pahulje i minus, a onda temperatura i do 18 stepeni! Evo kada snažan ciklon donosi otopljenje u Srbiju
Dnevnik pre 1 satjoš 32 povezane
Studenti još jednom poklopili Vučića: Ovo je objašnjenje zbog čega od juče ne silazi sa TV-a
Nova pre 2 satajoš 54 povezane
Novogodišnji bazar na mestu Ćacilenda: Građani nisu oduševljeni, mada slobodno prolaze - "ovde treba patrijarh da osvešta malo"
N1 Info pre 4 satijoš 22 povezane
Napad dronovima na Putinovu rezidenciju i međunarodne reakcije
Naslovi.ai pre 7 minutajoš 76 povezanih
Au, kakvo iznenađenje: Drčelić uzeo mikrofon i najavio igrača koji bi mogao da bude ključan za Zvezdu ove sezone!
Hot sport pre 21 minutajoš 28 povezanih