Povezane vesti
"Sa 56 KG sam spala na 48, gadila mi se hrana" Nina Đogani (20) kuburila s kilogramima, sad krenula u teretanu, pokazala…
Kurir 19.02.2025
Za Ninu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija kažu da je najlepša u porodici, a ona pratioce na mrežama atraktivnim fotografijama svakodnevno uverava u to. Nina je svojevremeno vodila borbu sa kilogramima, ali za razliku od većine ona nije… »
"Sa 56 kg sam spala na 48, gadila mi se hrana!" Nina Đogani (20) kuburila sa kilažom, sad podelila slike iz teretane - Ljudi…
Blic 19.02.2025
Za Ninu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija kažu da je najlepša u porodici, a ona pratioce na mrežama atraktivnim fotografijama svakodnevno uverava u to. Nina je svojevremeno vodila borbu sa kilogramima, ali za razliku od većina žena ona nije… »
Vesti dana »
Tramp sve iznenadio: "Bilo bi nepravedno da Iran nema balističke rakete kad ih druge zemlje imaju"
Telegraf pre 25 minutajoš 37 povezanih
Ministar prosvete: Poslednji dan završnog ispita protekao u najboljem redu, bez nepravilnosti
Serbian News Media pre 6 satijoš 62 povezane
Šta se zna o optužbama za 'prinudni rad' zbog kojih Ziđin ne može da izvozi bakar iz Srbije u SAD?
Slobodna Evropa pre 4 satijoš 23 povezane
Ništa od fonda vrednog 300 milijardi dolara za Iran: Tramp demantovao navode iz sporazuma
Telegraf pre 4 satijoš 36 povezanih