Povezane vesti

„Lep je osećaj kad znaš da si deo istorije“: Kecmanović nakon duple krune otvorio dušu

„Lep je osećaj kad znaš da si deo istorije“: Kecmanović nakon duple krune otvorio dušu

Nova pre 2 dana
Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je da mu osvajanje titula u singlu i dublu na turniru u Delrej Biču daje veliku motivaciju za nastavak sezone i da mu je drago što mu se uložen trud "napokon isplatio". „Presrećan sam i učinkom na terenu i… »
Kecmanovićev turnir karijere: „Presrećan sam – Zahvaljujem se mom timu!“

Kecmanovićev turnir karijere: „Presrećan sam – Zahvaljujem se mom timu!“

Hot sport pre 2 dana
U sportu je sve moguće! Iza velikih dela na sportskim borlištima stoje rad, ljubav prema profesiji i vera u sebe. Potvrdio je to na svetskoj sceni veliki broj puta srpski teniser Miomir Kecmanović koji je još kao 15-godišnjak nosio epitet najboljeg… »
"Stalno sam padao u nokdaun": Kecmanović se oglasio posle duple titule, zna šta mora da promeni

"Stalno sam padao u nokdaun": Kecmanović se oglasio posle duple titule, zna šta mora da promeni

Mondo pre 2 dana
Miomir Kecmanović oglasio se posle titule u Delrej Biču. Miomir Kecmanović dugo je čekao, pet godina pauze je imao između dve titule, ali je konačno uspeo. U Delrej Biču (Amerika) je uzeo dupli trofej. Prvo u singlu gde je pobedio Alehandra… »
Kecmanović: "Dupla kruna u Floridi mi je velika motivacija u nastavku sezone"

Kecmanović: "Dupla kruna u Floridi mi je velika motivacija u nastavku sezone"

Sportske.net pre 2 dana
Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas da mu osvajanje titula u singlu i dublu na turniru u Delrej Biču daje veliku motivaciju za nastavak sezone i da mu je drago što mu se uložen trud "napokon isplatio". "Presrećan sam i učinkom na… »
Kecmanović: "Dupla kruna na Floridi velika motivacija u nastavku sezone"

Kecmanović: "Dupla kruna na Floridi velika motivacija u nastavku sezone"

B92 pre 2 dana
Miomir Kecmanović je na turniru ATP Delrej Bič u razmaku od samo nekoliko sati osvojio duplu krunu i tako postao četvrti teniser u istoriji ovog turnira koji je uspeo da objedini titule u singlu i dublu. U sportu je sve moguće! Iza velikih dela na… »
Kecmanović: Florida velika motivacija u nastavku sezone

Kecmanović: Florida velika motivacija u nastavku sezone

Sportski žurnal pre 2 dana
Srpski teniser posle pet godina osvojio ATP turnir, ovog puta u singulu i u dublu. Miomir Kecmanović osvajanje titula u singlu i dublu na turniru u Delrej Biču daje veliku motivaciju za nastavak sezone, uz opasku da mu je drago što se uložen trud… »
Miomir Kecmanović: Dupla kruna na Floridi velika motivacija u nastavku sezone

Miomir Kecmanović: Dupla kruna na Floridi velika motivacija u nastavku sezone

Večernje novosti pre 2 dana
Srpski teniser Miomir Kecmanović izjavio je danas da mu osvajanje titula u singlu i dublu na turniru u Delrej Biču daje veliku motivaciju za nastavak sezone i da mu je drago što mu se uložen trud "napokon isplatio". Foto: Profimedia "Presrećan sam i… »
Miomir Kecmanović o "duploj kruni" u Americi: "Lep je osećaj kad znaš da si deo istorije"

Miomir Kecmanović o "duploj kruni" u Americi: "Lep je osećaj kad znaš da si deo istorije"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. U sportu je sve moguće! Iza velikih dela na sportskim borlištima stoje rad, ljubav prema profesiji i vera u sebe. Potvrdio je to na svetskoj sceni veliki broj puta srpski teniser Miomir Kecmanović koji je još kao 15-godišnjak nosio… »
Dupla kruna na floridi motivacija za nastavak sezone: Miomir Kecmanović „gladan“ dobrih partija

Dupla kruna na floridi motivacija za nastavak sezone: Miomir Kecmanović „gladan“ dobrih partija

Dnevnik pre 2 dana
U sportu je sve moguće! Iza velikih dela na sportskim borlištima stoje rad, ljubav prema profesiji i vera u sebe. Potvrdio je to na svetskoj sceni veliki broj puta srpski teniser Miomir Kecmanović koji je još kao 15-godišnjak nosio epitet najboljeg… »
Kecmanović: Dupla kruna u Floridi mi je velika motivacija u nastavku sezone

Kecmanović: Dupla kruna u Floridi mi je velika motivacija u nastavku sezone

Radio sto plus pre 2 dana
“Presrećan sam i učinkom na terenu i time što sam nakon pet godina ponovo podigao ATP trofej, ovaj put dupli na istom terenu u istom danu. Sjajan osećaj zaista, dupla kruna na Floridi je velika motivacija za mene u nastavku sezone. Igrao sam… »

Vesti dana »