Повезане вести
„Леп је осећај кад знаш да си део историје“: Кецмановић након дупле круне отворио душу
Нова 19.02.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је да му освајање титула у синглу и дублу на турниру у Делреј Бичу даје велику мотивацију за наставак сезоне и да му је драго што му се уложен труд "напокон исплатио". „Пресрећан сам и… »
Кецмановићев турнир каријере: „Пресрећан сам – Захваљујем се мом тиму!“
Хот спорт 19.02.2025
У спорту је све могуће! Иза великих дела на спортским борлиштима стоје рад, љубав према професији и вера у себе. Потврдио је то на светској сцени велики број пута српски тенисер Миомир Кецмановић који је још као 15-годишњак… »
Кецмановић: "Дупла круна у Флориди ми је велика мотивација у наставку сезоне"
Спортске.нет 19.02.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је данас да му освајање титула у синглу и дублу на турниру у Делреј Бичу даје велику мотивацију за наставак сезоне и да му је драго што му се уложен труд "напокон исплатио". "Пресрећан… »
"Стално сам падао у нокдаун": Кецмановић се огласио после дупле титуле, зна шта мора да промени
Мондо 19.02.2025
Миомир Кецмановић огласио се после титуле у Делреј Бичу. Миомир Кецмановић дуго је чекао, пет година паузе је имао између две титуле, али је коначно успео. У Делреј Бичу (Америка) је узео дупли трофеј. Прво у синглу где је… »
Кецмановић: "Дупла круна на Флориди велика мотивација у наставку сезоне"
Б92 19.02.2025
Миомир Кецмановић је на турниру АТП Делреј Бич у размаку од само неколико сати освојио дуплу круну и тако постао четврти тенисер у историји овог турнира који је успео да обједини титуле у синглу и дублу. У спорту је све могуће… »
Кецмановић: Флорида велика мотивација у наставку сезоне
Спортски журнал 19.02.2025
Српски тенисер после пет година освојио АТП турнир, овог пута у сингулу и у дублу. Миомир Кецмановић освајање титула у синглу и дублу на турниру у Делреј Бичу даје велику мотивацију за наставак сезоне, уз опаску да му је драго… »
Миомир Кецмановић о "дуплој круни" у Америци: "Леп је осећај кад знаш да си део историје"
Телеграф 19.02.2025
Препоручујемо. У спорту је све могуће! Иза великих дела на спортским борлиштима стоје рад, љубав према професији и вера у себе. Потврдио је то на светској сцени велики број пута српски тенисер Миомир Кецмановић који је још као… »
Миомир Кецмановић: Дупла круна на Флориди велика мотивација у наставку сезоне
Вечерње новости 19.02.2025
Српски тенисер Миомир Кецмановић изјавио је данас да му освајање титула у синглу и дублу на турниру у Делреј Бичу даје велику мотивацију за наставак сезоне и да му је драго што му се уложен труд "напокон исплатио". Фото… »
Кецмановић: Дупла круна у Флориди ми је велика мотивација у наставку сезоне
Радио сто плус 19.02.2025
“Пресрећан сам и учинком на терену и тиме што сам након пет година поново подигао АТП трофеј, овај пут дупли на истом терену у истом дану. Сјајан осећај заиста, дупла круна на Флориди је велика мотивација за мене у наставку… »
Дупла круна на флориди мотивација за наставак сезоне: Миомир Кецмановић „гладан“ добрих партија
Дневник 19.02.2025
У спорту је све могуће! Иза великих дела на спортским борлиштима стоје рад, љубав према професији и вера у себе. Потврдио је то на светској сцени велики број пута српски тенисер Миомир Кецмановић који је још као 15-годишњак… »
Вести дана »
Трамп запретио Ирану: САД ће поново врло снажно да ударе, ако не зауставите своје савезнике у Либану
Н1 Инфо пре 1 сатјош 89 повезаних
Аутомобил са српским таблицама слетео у Скадарско језеро код Вирпазара
ИндексОнлине пре 3 сатајош 37 повезаних
Званично: Обрадовић се вратио у Панатинаикос! Плата – астрономска
Спорт клуб пре 2 сатајош 29 повезаних
"Марин ми је рекао да мора да игра": Богдановић и Вјетровић о хероју Немачке
Мондо пре 8 сатијош 31 повезана
Сремска Митровица међу најтоплијим градовима у Србији: Из Хитне помоћи апелују на грађане да буду опрезни
Озон пре 2 сатајош 57 повезаних