Povezane vesti
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
BBC News 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem… »
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Blic 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Danas 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Radio 021 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim… »
NIN 19.02.2025
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Južne vesti 19.02.2025
BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Vesti dana »
Ministarstvo spoljnih poslova Srbije: Autobus sa 84 srpska putnika sleteo sa puta u Bugarskoj; Turistička agencija: Jedan putnik lakše povređen
Insajder pre 1 satjoš 31 povezana
Požari i dalje besne širom regiona, najteže u Crnoj Gori i BiH
Naslovi.ai pre 14 minutajoš 48 povezanih
Tenzije oko Ormuskog moreuza i novi sukobi na Bliskom istoku
Naslovi.ai pre 24 minutajoš 29 povezanih
Snimci haosa! Snažan zemljotres pogodio Španiju, usledilo 40 udara, pričinjena ozbiljna šteta u Granadi
Telegraf pre 1 satjoš 66 povezanih
Stiže velika promena, poznato kog dana nastupa osveženje: Čubrilo otkriva da li se bliži kraj letnjim vrućinama
Mondo pre 3 satajoš 23 povezane