Povezane vesti
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
BBC News 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem… »
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Blic 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Danas 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Radio 021 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim… »
NIN 19.02.2025
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Južne vesti 19.02.2025
BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Vesti dana »
Sastanak predsednika Amerike i Ukrajine Tramp: Mislim da i Putin i Zelenski žele da postignu dogovor
Dnevnik pre 43 minutajoš 24 povezane
Život između slave, pobune i pasije prema životinjama: Oproštaj od Brižit Bardo
RTS pre 1 satjoš 73 povezane
Na štandu u Bulevaru kraljice Marije u Kragujevcu akcija „Raspiši pobedu“ do 22 sata
Glas Šumadije pre 1 satjoš 56 povezanih
uživo IZBORI NA KIM: CIK na osnovu 41,02 odsto obrađenih biračkih mesta: Samoopredeljenje osvojilo 48,10% glasova
Euronews pre 53 minutajoš 60 povezanih