Povezane vesti
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
BBC News 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem… »
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Blic 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Danas 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Radio 021 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim… »
NIN 19.02.2025
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Južne vesti 19.02.2025
BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Vesti dana »

Srbija između sunca i oblaka Sever suv, na jugu kiša a sneg će padati u ovom delu zemlje
Dnevnik pre 36 minutajoš 14 povezanih

Skupština Srbije počinje jesenje zasedanje: Pred poslanicima 47 tačaka dnevnog reda
Vreme pre 35 minutajoš 8 povezanih

Paklena ponoć u Hersonu Telo muškarca pronađeno ispod ruševina, tri žene ranjene
Dnevnik pre 20 minutajoš 6 povezanih

I treći Nikola pokidao, još jedan produkt Miška Ražnatovića zaigrao u NBA i za 8 minuta uradio veliki posao
Telegraf pre 30 minutajoš 7 povezanih