Povezane vesti
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
BBC News 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem… »
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Blic 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Danas 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Radio 021 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim… »
NIN 19.02.2025
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Južne vesti 19.02.2025
BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Vesti dana »
Glavni transparent na Prajdu u Beogradu - "studenti pobeđuju"; Okupilo se 2.000 ljudi FOTO
B92 pre 10 minutajoš 37 povezanih
Zelenski posle razgovora sa Amerikancima: Ukrajina neće napasti Moskvu do ponedeljka
Kurir pre 2 satajoš 27 povezanih
EPUS: Ukidanje emisije 24 minuta sa Zoranom Kesićem je odluka da se Nova S disciplinuje
Serbian News Media pre 3 satajoš 28 povezanih
Hiljade ljudi u Zagrebu na protestnom skupu protiv odlaganja otpada u Gospiću FOTO
B92 pre 2 satajoš 29 povezanih