Повезане вести
'Култура свирепости': Кошмарна нега у британској психијатријској болници за децу
BBC News 19.02.2025
Истрага ББЦ-а открива да су неке медицинске сестре биле вербално насилне и сурове према болесним тинејџерима. Бивши пацијенти у највећој шкотској дечијој психијатријској болници говорили су за истрагу ББЦ-ја о култури свирепости… »
'Култура свирепости': Кошмарна нега у британској психијатријској болници за децу
Блиц 19.02.2025
Бивши пацијенти у највећој шкотској дечијој психијатријској болници говорили су за истрагу ББЦ-ја о култури свирепости међу болничким особљем. Пацијенти који су били тинејџери кад су примљени у Скај Хаус, специјалистичку… »
‘Култура свирепости’: Кошмарна нега у британској психијатријској болници за децу
Данас 19.02.2025
Бивши пацијенти у највећој шкотској дечијој психијатријској болници говорили су за истрагу ББЦ-ја о култури свирепости међу болничким особљем. Пацијенти који су били тинејџери кад су примљени у Скај Хаус, специјалистичку… »
Радио 021 19.02.2025
Истрага ББЦ-а открива да су неке медицинске сестре биле вербално насилне и сурове према болесним тинејџерима. ББЦ Бивши пацијенти у највећој шкотској дечијој психијатријској болници говорили су за истрагу ББЦ-ја о култури… »
НИН 19.02.2025
‘Култура свирепости’: Кошмарна нега у британској психијатријској болници за децу
Јужне вести 19.02.2025
ББЦ Бивши пацијенти у највећој шкотској дечијој психијатријској болници говорили су за истрагу ББЦ-ја о култури свирепости међу болничким особљем. Пацијенти који су били тинејџери кад су примљени у Скај Хаус, специјалистичку… »
Вести дана »
Временска прогноза за петак, 13. фебруар: Данас облачно и хладније, до 13 степени
Бета пре 16 минутајош 1 повезана
Скупштина у Приштини усвојила резолуцију о подршци бившим вођама ОВК: Српска листа напустила салу
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана