Povezane vesti
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
BBC News 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem… »
'Kultura svireposti': Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Blic 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Danas 19.02.2025
Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Radio 021 19.02.2025
Istraga BBC-a otkriva da su neke medicinske sestre bile verbalno nasilne i surove prema bolesnim tinejdžerima. BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim… »
NIN 19.02.2025
‘Kultura svireposti’: Košmarna nega u britanskoj psihijatrijskoj bolnici za decu
Južne vesti 19.02.2025
BBC Bivši pacijenti u najvećoj škotskoj dečijoj psihijatrijskoj bolnici govorili su za istragu BBC-ja o kulturi svireposti među bolničkim osobljem. Pacijenti koji su bili tinejdžeri kad su primljeni u Skaj Haus, specijalističku jedinicu Nacionalne… »
Vesti dana »
Darko napravio najbolji tim NBA lige: Torontu ne mogu ništa, Kanada sa Srbinom sanja titulu
Mondo pre 6 minutajoš 23 povezane
Kakve su se povrede postupka desile u slučaju Ribnikar: Advokatica otkriva detalje koji su mnogima promakli
Telegraf pre 11 minutajoš 8 povezanih
"Moraće da mu se svidi, ako ne,: Onda..." Tramp žestoko o mirovnom planu za Ukrajinu i reakciji Zelenskog: "Rekao sam mu i pre da nemaju karte u rukama"
Blic pre 9 satijoš 8 povezanih
Danas počinje Vinska vizija Otvorenog Balkana: Četiri dana najboljeg vina i hrane u Beogradu! Očekuje se 535 izlagača iz 34 države
Kurir pre 37 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za 22. novembar: Nagli pad temperature, moguće i snežne padavine
Mondo pre 3 satajoš 5 povezanih