Povezane vesti
"Moja ružo, živote, pahuljo..." Ovo je devojka (19) koja je poginula u nesreći kod Visokog... Prijatelji se opraštaju od lepe…
Kurir 19.02.2025
Kako piše Radio Sarajevo reč je o Еlmi Hajro (19) iz Visokog. - Moje drugo ja, živote moj mezimice moja…Nemam reči da opišem tugu i bol za tobom, bila si mi mezimica od kako si se rodila, delile smo 'slatke muke' tajne, naše prve velike ljubavi, i sve… »
Devojka (19) poginula u stravičnoj saobraćajki u Topuzovom Polju kod Visokog
Telegraf 19.02.2025
Preporučujemo. Devetnaestogodišnja devojka poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u mestu Topuzovo polje kod Visokog. Samir Valentić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kazao je da se nesreća dogodila danas… »
Stravična tragedija kod Visokog: Poginula devojka (19), zakucala se autom u zid, pa prevrnula, nije joj bilo spasa!
Kurir 19.02.2025
U noći između utorka i srede, 40 minuta iza ponoći u mestu Topuzovo polje kod Visokog, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić je rekao da… »
Poginula devojka (19): Stravična nesreća kod Visokog, nesrećna tinejdžerka se zakucala u zid, pa prevrnula, nije joj bilo spasa…
Blic 19.02.2025
U noći sa utorka na sredu 40 minuta iza ponoći u mestu Topuzovo polje kod Visokog dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić je rekao da se… »
Vesti dana »
U Kragujevcu prijave za upis bespravnih objekata podnelo oko 28.000 građana
RTK pre 21 minutajoš 70 povezanih
Kućni pritvor osumnjičenom za prošlogodišnji napad na novinarsku ekipu N1 kod Pionirskog parka
Insajder pre 2 satajoš 7 povezanih
Sneg, košava i ledena kiša: Iz "Puteva Srbije" apeluju na vozače da budu posebno oprezni
Euronews pre 47 minutajoš 50 povezanih