Povezane vesti

"Moja ružo, živote, pahuljo..." Ovo je devojka (19) koja je poginula u nesreći kod Visokog... Prijatelji se opraštaju od…

"Moja ružo, živote, pahuljo..." Ovo je devojka (19) koja je poginula u nesreći kod Visokog... Prijatelji se opraštaju od…

Kurir pre 2 dana
Kako piše Radio Sarajevo reč je o Еlmi Hajro (19) iz Visokog. - Moje drugo ja, živote moj mezimice moja…Nemam reči da opišem tugu i bol za tobom, bila si mi mezimica od kako si se rodila, delile smo 'slatke muke' tajne, naše prve velike ljubavi… »
Devojka (19) poginula u stravičnoj saobraćajki u Topuzovom Polju kod Visokog

Devojka (19) poginula u stravičnoj saobraćajki u Topuzovom Polju kod Visokog

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Devetnaestogodišnja devojka poginula je u saobraćajnoj nesreći koja se desila u mestu Topuzovo polje kod Visokog. Samir Valentić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona kazao je da se nesreća dogodila… »
Stravična tragedija kod Visokog: Poginula devojka (19), zakucala se autom u zid, pa prevrnula, nije joj bilo spasa!

Stravična tragedija kod Visokog: Poginula devojka (19), zakucala se autom u zid, pa prevrnula, nije joj bilo spasa!

Kurir pre 2 dana
U noći između utorka i srede, 40 minuta iza ponoći u mestu Topuzovo polje kod Visokog, dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić je… »
Poginula devojka (19): Stravična nesreća kod Visokog, nesrećna tinejdžerka se zakucala u zid, pa prevrnula, nije joj bilo…

Poginula devojka (19): Stravična nesreća kod Visokog, nesrećna tinejdžerka se zakucala u zid, pa prevrnula, nije joj bilo…

Blic pre 2 dana
U noći sa utorka na sredu 40 minuta iza ponoći u mestu Topuzovo polje kod Visokog dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je poginula jedna ženska osoba. Portparol Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona Samir Valentić je rekao… »

Vesti dana »