Повезане вести

„Мој отац је производио спрејеве за комарце“: Вођа банде којој се суди за пљачку виле Тамаре Еклстон покушао да објасни…

„Мој отац је производио спрејеве за комарце“: Вођа банде којој се суди за пљачку виле Тамаре Еклстон покушао да објасни…

Нова 19.02.2025
"Ја сам цео живот возио скупе аутомобиле, а више од 30 година живим у Италији, отац нас је навикао на то да живимо луксузно, цео живот смо имали новац. Продавао сам сатове, аутомобиле, улагао у скупоцене ствари, торбе, сви који… »
Србин пљачкаш богатих негирао кривицу на суђењу: Љубомир Романов оптужен да је украо милионе, овако се бранио у суду…

Србин пљачкаш богатих негирао кривицу на суђењу: Љубомир Романов оптужен да је украо милионе, овако се бранио у суду…

Блиц 19.02.2025
У Специјалном суду у Београду Љубомир Романов данас је негирао да је организовао криминалну групу. Уједно, он је одбацио оптужбе да је "опрао" 2,5 милиона евра стечених пљачкама у више европских држава. Романов је негирајући… »
Мој отац је производио спрејеве за комарце и бавио се секундарним сировинама: Пљачкаш Тамаре Еклстон покушао да објасни…

Мој отац је производио спрејеве за комарце и бавио се секундарним сировинама: Пљачкаш Тамаре Еклстон покушао да објасни…

Курир 19.02.2025
- Ја сам цео живот возио скупе аутомобиле, а више од 30 година живим у Италији, отац нас је навикао на то да живимо луксузно, цео живот смо имали новац. Продавао сам сатове, аутомобиле, улагао у скупоцене ствари, торбе, сви који… »
Романов негира да је прао новац: Тврди да је све стекао легалним путем, говорио о препродаји сатова и станова

Романов негира да је прао новац: Тврди да је све стекао легалним путем, говорио о препродаји сатова и станова

Телеграф 19.02.2025
Препоручујемо. У Специјалном суду у Београду данас је Љубомир Романов негирао да је организовао криминалну групу, као и оптужбе за прање 2,5 милиона евра стечених пљачкама у више европских држава. Романов је негирајући оптужбе… »
Почиње суђење Романову и припадницима његове групе за прање пара стечених пљачкама: Данас износе одбрану

Почиње суђење Романову и припадницима његове групе за прање пара стечених пљачкама: Данас износе одбрану

Телеграф 19.02.2025
Препоручујемо. У Специјалном суду у Београду данас почиње суђење оптуженим припадницима групе Љубомира Романова, који се терете за прање 2,5 милиона евра стечених пљачкама у више европских држава. Оптужени би данас требало… »

Вести дана »