Povezane vesti

„Moj otac je proizvodio sprejeve za komarce“: Vođa bande kojoj se sudi za pljačku vile Tamare Eklston pokušao da objasni…

„Moj otac je proizvodio sprejeve za komarce“: Vođa bande kojoj se sudi za pljačku vile Tamare Eklston pokušao da objasni…

Nova pre 2 dana
"Ja sam ceo život vozio skupe automobile, a više od 30 godina živim u Italiji, otac nas je navikao na to da živimo luksuzno, ceo život smo imali novac. Prodavao sam satove, automobile, ulagao u skupocene stvari, torbe, svi koji se bave time, znaju… »
Srbin pljačkaš bogatih negirao krivicu na suđenju: Ljubomir Romanov optužen da je ukrao milione, ovako se branio u sudu…

Srbin pljačkaš bogatih negirao krivicu na suđenju: Ljubomir Romanov optužen da je ukrao milione, ovako se branio u sudu…

Blic pre 2 dana
U Specijalnom sudu u Beogradu Ljubomir Romanov danas je negirao da je organizovao kriminalnu grupu. Ujedno, on je odbacio optužbe da je "oprao" 2,5 miliona evra stečenih pljačkama u više evropskih država. Romanov je negirajući optužbe rekao da on… »
Moj otac je proizvodio sprejeve za komarce i bavio se sekundarnim sirovinama: Pljačkaš Tamare Eklston pokušao da objasni…

Moj otac je proizvodio sprejeve za komarce i bavio se sekundarnim sirovinama: Pljačkaš Tamare Eklston pokušao da objasni…

Kurir pre 2 dana
- Ja sam ceo život vozio skupe automobile, a više od 30 godina živim u Italiji, otac nas je navikao na to da živimo luksuzno, ceo život smo imali novac. Prodavao sam satove, automobile, ulagao u skupocene stvari, torbe, svi koji se bave time, znaju… »
Romanov negira da je prao novac: Tvrdi da je sve stekao legalnim putem, govorio o preprodaji satova i stanova

Romanov negira da je prao novac: Tvrdi da je sve stekao legalnim putem, govorio o preprodaji satova i stanova

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. U Specijalnom sudu u Beogradu danas je Ljubomir Romanov negirao da je organizovao kriminalnu grupu, kao i optužbe za pranje 2,5 miliona evra stečenih pljačkama u više evropskih država. Romanov je negirajući optužbe rekao da on nije… »
Počinje suđenje Romanovu i pripadnicima njegove grupe za pranje para stečenih pljačkama: Danas iznose odbranu

Počinje suđenje Romanovu i pripadnicima njegove grupe za pranje para stečenih pljačkama: Danas iznose odbranu

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. U Specijalnom sudu u Beogradu danas počinje suđenje optuženim pripadnicima grupe Ljubomira Romanova, koji se terete za pranje 2,5 miliona evra stečenih pljačkama u više evropskih država. Optuženi bi danas trebalo prvi put javno da… »

Vesti dana »