Povezane vesti

Zelenski: Spreman sam da objavim nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima

Zelenski: Spreman sam da objavim nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima

RTV pre 2 dana
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo… »

Vesti online pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument “nije jasan”. – Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom – moramo… »

Euronews pre 2 dana
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo dati 50… »
Šta se krije u sporazumu Ukrajine i SAD? Zelenski spreman da otkrije sve o dogovoru sa Amerikancima o retkim metalima

Šta se krije u sporazumu Ukrajine i SAD? Zelenski spreman da otkrije sve o dogovoru sa Amerikancima o retkim metalima

Dnevnik pre 2 dana
KIJEV: Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo… »

Vesti dana »