Povezane vesti
Zelenski: Spreman sam da objavim nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima
RTV 19.02.2025
KIJEV - Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo… »
Zelenski: Spreman sam da objavim nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima
Vesti online 19.02.2025
Predsednik Ukrajine Vladimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument “nije jasan”. – Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom – moramo dati 50… »
Šta se krije u sporazumu Ukrajine i SAD? Zelenski spreman da otkrije sve o dogovoru sa Amerikancima o retkim metalima
Dnevnik 19.02.2025
KIJEV: Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo… »
Euronews 19.02.2025
Predsednik Ukrajine Volodimir Zelenski rekao je danas da je spreman da objavi nacrt sporazuma sa SAD o retkim zemnim metalima, napominjući da za sada ovaj dokument "nije jasan". "Dokument nije bio baš jasan, bilo je jasno samo u jednom - moramo dati 50… »
Vesti dana »
Polter spasio Partizan poraza: Crno-beli u Lučanima umalo doživeli sramotu sa igračem manje!
Hot sport pre 33 minutajoš 29 povezanih
"Plata 1.700, penzija 750 evra za samo četiri godine": Vučić o planu "Srbija 2030" u punoj Beogradskoj areni
Mondo pre 1 satjoš 21 povezana
Pogođen objekat u Iranu za razvoj nuklearnog oružja, tvrdi IDF
Politika pre 3 minutajoš 87 povezanih
Amerika razmatra smanjenje napada na Iran, Vučić kaže da Srbija ima dovoljno rezervi nafte i gasa
BBC News pre 1 satjoš 37 povezanih
Tužilaštvo traži pritvor za osumnjičene kod kojih je pronađeno 75 kilograma droge
Telegraf pre 2 satajoš 26 povezanih