Povezane vesti

Baka Prase dobio doživotnu zabranu na jutjubu! Influenser ne sme više nikada da se pojavi na ovoj platformi, a sad se…

Baka Prase dobio doživotnu zabranu na jutjubu! Influenser ne sme više nikada da se pojavi na ovoj platformi, a sad se…

Kurir pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon što je njegov kanal na platformi Jutjub ugašen i šokirao javnost. Baka Prase od Jutjuba zarađivao preko 100.000 evra mesečno, a sada ga je, kako kaže, Jutjub… »
Baka Prase dobio doživotnu zabranu da se pojavi na Jutjubu, stiglo mu saopštenje: "Ovako se završava!"

Baka Prase dobio doživotnu zabranu da se pojavi na Jutjubu, stiglo mu saopštenje: "Ovako se završava!"

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Naš najpoznatiji jutjuber, Baka Prase, oglasio se nakon što su mu ugašeni svi kanali na popularnoj platformi. Kako kaže, Jutjub ga je obavestio da mu je zauvek zabranjeno da se pojavi na platformi. Navodno, ne sme da otvori novi kanal… »
Baka Prase dobio doživotnu zabranu na Jutjubu: Influenser se oprostio od fanova, ne sme više nikad da se pojavi

Baka Prase dobio doživotnu zabranu na Jutjubu: Influenser se oprostio od fanova, ne sme više nikad da se pojavi

Mondo pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon što je njegov kanal na platformi Jutjub ugašen i šokirao javnost. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon što… »
"Zaista mi nikada nije bilo gore..." Baka Prase se oglasio nakon gašenja kanala, nikad iskreniji, evo kome se javno obratio!

"Zaista mi nikada nije bilo gore..." Baka Prase se oglasio nakon gašenja kanala, nikad iskreniji, evo kome se javno obratio!

Kurir pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se na svom Instagram nalogu nakon što je njegov kanal na platformi Jutjub ugašen. Baka Prase od Jutjuba zarađivao preko 100.000 evra mesečno, a fanovima je prvo saopštio da ne zna ko i zbog… »
"Imam dovoljno para da ne moram više nikad kameru da upalim": Baka Prase se oglasio nakon što je zauvek ugašen

"Imam dovoljno para da ne moram više nikad kameru da upalim": Baka Prase se oglasio nakon što je zauvek ugašen

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, koji je bio jedan od najuspešnijih jutjubera u Srbiji, danas je saopštio da mu je zauvek zabranjeno da snima za platformu Jutjub. Ne krije da je zbog toga tužan i da mu, kako kaže, nikad gore… »
"Došao mu kraj!": Baka Prase dobio doživotnu zabranu da se pojavi na Jutjubu

"Došao mu kraj!": Baka Prase dobio doživotnu zabranu da se pojavi na Jutjubu

Večernje novosti pre 2 dana
NAŠ najpoznatiji jutjuber, Baka Prase, oglasio se nakon što su mu ugašeni svi kanali na popularnoj platformi. Foto Jutjub/Baka Prase Kako kaže, Jutjub ga je obavestio da mu je zauvek zabranjeno da se pojavi na platformi. Navodno, ne sme da otvori novi… »
"Nikad mi nije bilo gore!" Baka Prase se oglasio nakon što su mu ugašeni svi kanali, evo kome se obratio javno

"Nikad mi nije bilo gore!" Baka Prase se oglasio nakon što su mu ugašeni svi kanali, evo kome se obratio javno

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, doživeo je nešto što nikako nije očekivao. Svi njegovi kanali na platformi Jutjub su ugašeni, što ga je zateklo i odmah se oglasio. - Upravo su mi obrisali sve kanale na Jutjubu. Ne… »
Baka Prase pokazao stan od 5 miliona evra! Tvrdi da ga je kupio nakon raskida sa Anjom Bla! Ugašen mu Jutjub kanal, a ovako se…

Baka Prase pokazao stan od 5 miliona evra! Tvrdi da ga je kupio nakon raskida sa Anjom Bla! Ugašen mu Jutjub kanal, a ovako se…

Kurir pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić poznatiji kao Baka Prase zgrnuo je ozbiljne svote novca preko pltforme Jutjub na kojoj se proslavio, međutim, njemu su u utorak veče ugašeni svi profili. On godinama unazad izaziva pažnju svojim javnim istupcima, ali i čestim… »
Baka Prase gubi milione nakon gašenja naloga: Mesečno je zarađivao ogroman novac, za hranu je davao 10.000 evra

Baka Prase gubi milione nakon gašenja naloga: Mesečno je zarađivao ogroman novac, za hranu je davao 10.000 evra

Mondo pre 2 dana
Brisanje Jutjub kanala predstavlja ozbiljan finansijski i profesionalni udarac za Bogdana. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, obavestio je noćas svoje pratioce da su mu svi Jutjub kanali obrisani, što je izazvalo lavinu reakcija i brojna… »
Baka Prase izbrisan sa Jutjuba: Svi kanali su mu ugašeni, a sve je počelo od Seke Aleksić

Baka Prase izbrisan sa Jutjuba: Svi kanali su mu ugašeni, a sve je počelo od Seke Aleksić

City magazine pre 2 dana
Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, oglasio se noćas na Instagramu kako bi saopštio pratiocima da su mu obrisani svi Jutjub kanali. Baka Prase od Jutjuba je zarađivao mnogo novca. „Upravo su mi obrisali sve kanale na YouTube…Ne znam… »
Baka Prase gubi milione! Jutjub ugasio sve njegove kanale, a evo koje paprene sume je zarađivao mesečno

Baka Prase gubi milione! Jutjub ugasio sve njegove kanale, a evo koje paprene sume je zarađivao mesečno

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, noćas je obavestio svoje pratioce da su mu obrisani svi Jutjub kanali, što je izazvalo mnogo pitanja o tome ko i zašto je doneo ovu odluku. Baka Prase je na Jutjubu zarađivao ogromne… »
Otkriveno ko stoji iza gašenja Jutjuba Bake Praseta i zbog čega je uklonjen sa platforme

Otkriveno ko stoji iza gašenja Jutjuba Bake Praseta i zbog čega je uklonjen sa platforme

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, sinoć se oglasio na Instagramu kako bi obavestio pratioce da su mu svi Jutjub kanali obrisani. Baka Prase je imao milionske pratioce na toj platformi, te je zarađivao mnogo novca od iste… »

Vesti dana »