Povezane vesti
"Pretili su mojoj deci, pominjali su i bombe": Pevač zbog posla imao velike probleme: Na kraju na nekoliko mesta nije mogao da…
Blic 19.02.2025
Pevač Šako Polumenta ispričao je jednom prilikom da je imao velikih problema sa kriminalcima i estradnom mafijom, koja je pokušavala na sve načine da ga uceni i natera da radi za njih. Naime, kako je Šako objasnio, kada se suprotstavio ljudima koji su… »
Šako otkrio sve o problemima sa estradnom mafijom: Pominjali su mi decu i bombe: Zbog njihovih pretnji Polumenta uradio jednu…
Kurir 19.02.2025
Pevač Šako Polumenta ispričao je jednom prilikom da je imao velikih problema sa kriminalcima i estradnom mafijom, koja je pokušavala na sve načine da ga uceni i natera da radi za njih. Naime, kako je Šako objasnio, kada se suprotstavio ljudima koji su… »
Vesti dana »
Kandidatkinja za generalnog direktora RTS-a za UNS: Konkurs sproveden mimo zakona
N1 Info pre 2 satajoš 36 povezanih
Dva udruženja proizvođača mleka iz Čačka i Kraljeva nastavljaju blokadu magistrale u Mrčajevcima
Glas Šumadije pre 3 minutajoš 43 povezane
“Odstrel zdravstenih radnika nedopustiv, bolnica u Čačku postoji 120 godina i radi 24/7” oglasili se zaposleni: Sačekajmo da se utvrdi uzrok Emine smrti
Dnevnik pre 1 satjoš 29 povezanih
Ovo je mala Maja (12) koja je ranjena u pucnjavi u školi: Ranjena je u glavu, reči majke kidaju dušu
Telegraf pre 6 satijoš 44 povezane
Gardašević: "Žena je svetska prvakinja, ako neko misli da ja to mogu..." VIDEO
B92 pre 4 minutajoš 38 povezanih