Повезане вести

"Марко, ја ћу теби да се одужим једног дана": Сузе малог Стефија ујединиле целу Србију, дечак добија нови дом!

"Марко, ја ћу теби да се одужим једног дана": Сузе малог Стефија ујединиле целу Србију, дечак добија нови дом!

Телеграф 19.02.2025
Препоручујемо. Мали Стефи, који живи сам са деком у околини Лесковца, а чије сузе су ујединиле Србију у рекордном року, добиће потпуно нову кућу. Прелепе вести потврдио је за Телеграф.рс хуманитарац Марко Николић који је и… »
Мали Стефан добија нову кућу

Мали Стефан добија нову кућу

Став.лифе 19.02.2025
Мали Стефи, који живи сам са деком у околини Лесковца, а чије сузе су ујединиле Србију у рекордном року, добиће потпуно нову кућу. Прелепе вести потврдио је за Телеграф хуманитарац Марко Николић који је и покренуо акцију за помоћ… »
Мали Стефан добија нови дом: Хуманитарна акција прикупила новац за само један дан (ВИДЕО)

Мали Стефан добија нови дом: Хуманитарна акција прикупила новац за само један дан (ВИДЕО)

Озон 19.02.2025
Мали Стефан из села Белановце код Лесковца, који је остао без оба родитеља и живи са дедом у тешким условима, ускоро ће добити нови дом захваљујући великодушности грађана. Новац за обнову његове куће прикупљен је за мање од… »
Плакали смо због Стефија, и опет ћемо, али од среће! Дечаку без маме и тате стигле нове вести, добиће и ово

Плакали смо због Стефија, и опет ћемо, али од среће! Дечаку без маме и тате стигле нове вести, добиће и ово

Телеграф 19.02.2025
Препоручујемо. Након прелепих вести да су за само неколико сати прикупљена средства за изградњу нове куће за малог Стефана који живи са деком у околини Лесковца, лепе вести настављају да се нижу. Дечак чије сузе су обишле… »
Уместо реновирања, ипак нова кућа за Стефана из Белановца

Уместо реновирања, ипак нова кућа за Стефана из Белановца

Југмедиа 19.02.2025
Стефан и његов дека Драгомир из села Белановце код Лесковца добиће нову кућу, иако је најпре планирано да постојећа буде реновирана, саопштио је Марко Николић путем друштвених мрежа. На фотографији коју је објавио налази се и… »
Мали Стефан из Белановца ипак добија нову кућу

Мали Стефан из Белановца ипак добија нову кућу

Решетка 19.02.2025
Мали Стефи, који живи сам са деком у околини Лесковца, а чије сузе су ујединиле Србију у рекордном року, добиће потпуно нову кућу. Прелепе вести потврдио је за Телеграф хуманитарац Марко Николић који је и покренуо акцију за помоћ… »

Вести дана »