Povezane vesti

"Marko, ja ću tebi da se odužim jednog dana": Suze malog Stefija ujedinile celu Srbiju, dečak dobija novi dom!

"Marko, ja ću tebi da se odužim jednog dana": Suze malog Stefija ujedinile celu Srbiju, dečak dobija novi dom!

Telegraf pre 3 dana
Preporučujemo. Mali Stefi, koji živi sam sa dekom u okolini Leskovca, a čije suze su ujedinile Srbiju u rekordnom roku, dobiće potpuno novu kuću. Prelepe vesti potvrdio je za Telegraf.rs humanitarac Marko Nikolić koji je i pokrenuo akciju za pomoć… »
Mali Stefan dobija novu kuću

Mali Stefan dobija novu kuću

Stav.life pre 2 dana
Mali Stefi, koji živi sam sa dekom u okolini Leskovca, a čije suze su ujedinile Srbiju u rekordnom roku, dobiće potpuno novu kuću. Prelepe vesti potvrdio je za Telegraf humanitarac Marko Nikolić koji je i pokrenuo akciju za pomoć ovom dečaku koji… »
Mali Stefan dobija novi dom: Humanitarna akcija prikupila novac za samo jedan dan (VIDEO)

Mali Stefan dobija novi dom: Humanitarna akcija prikupila novac za samo jedan dan (VIDEO)

Ozon pre 2 dana
Mali Stefan iz sela Belanovce kod Leskovca, koji je ostao bez oba roditelja i živi sa dedom u teškim uslovima, uskoro će dobiti novi dom zahvaljujući velikodušnosti građana. Novac za obnovu njegove kuće prikupljen je za manje od 24 sata, nakon što… »
Plakali smo zbog Stefija, i opet ćemo, ali od sreće! Dečaku bez mame i tate stigle nove vesti, dobiće i ovo

Plakali smo zbog Stefija, i opet ćemo, ali od sreće! Dečaku bez mame i tate stigle nove vesti, dobiće i ovo

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Nakon prelepih vesti da su za samo nekoliko sati prikupljena sredstva za izgradnju nove kuće za malog Stefana koji živi sa dekom u okolini Leskovca, lepe vesti nastavljaju da se nižu. Dečak čije suze su obišle Srbiju, dobija i… »
Umesto renoviranja, ipak nova kuća za Stefana iz Belanovca

Umesto renoviranja, ipak nova kuća za Stefana iz Belanovca

Jugmedia pre 2 dana
Stefan i njegov deka Dragomir iz sela Belanovce kod Leskovca dobiće novu kuću, iako je najpre planirano da postojeća bude renovirana, saopštio je Marko Nikolić putem društvenih mreža. Na fotografiji koju je objavio nalazi se i Branko Babić, srpski… »
Mali Stefan iz Belanovca ipak dobija novu kuću

Mali Stefan iz Belanovca ipak dobija novu kuću

Rešetka pre 2 dana
Mali Stefi, koji živi sam sa dekom u okolini Leskovca, a čije suze su ujedinile Srbiju u rekordnom roku, dobiće potpuno novu kuću. Prelepe vesti potvrdio je za Telegraf humanitarac Marko Nikolić koji je i pokrenuo akciju za pomoć ovom dečaku koji… »

Vesti dana »