Povezane vesti
Lukman uvređen komentarima svog trenera nakon eliminacije od Klub Briža
Radio sto plus 19.02.2025
“Biti izdvojen na način na koji sam bio, ne samo da me boli, već iskazuje duboko nepoštovanje prema meni, pogotovo zbog truda i posvećenosti koje sam ulagao svakog dana kako bih doneo uspeh klubu i sjajnim navijačima u Bergamu”, naveo je Lukman na… »
Trener Atalante grmi na svog igrača: Nije smeo da uzme loptu i šutira penal, pa na treningu ne može da pogodi
Telegraf 19.02.2025
Preporučujemo. Italijanski stručnjak Đanpjero Gasperini bio je ogorčen nakon eliminacije Atalante iz Lige šampiona, i situaciji kada je njegov klub bio favorit u dvomeču protiv Klub Briža! Belgijanci su kod kuće dobili sa 2:1, zatim u Bergamu sa 3:1 -… »
Vesti dana »

Skup podrške Milanu Bogdanoviću: Vučić ispred Skupštine: "Mi moramo da sačuvamo mir, oni su nam pokazali koliko su neodgovorni" (foto/video)
Blic pre 52 minutajoš 1 povezana

„Putin nije bio tako pošten i iskren za pregovaračkim stolom kao što smo se nadali“: Ministar finansija SAD najavio pooštravanje sankcija Rusiji
Danas pre 1 satjoš 2 povezane

Bogdan Diklić osvojio "Dobričin prsten": Glumcu Nagradu za životno delo Udruženja dramskih umetnika Srbije uručila Anita Mančić (foto)
Blic pre 7 minutajoš 1 povezana

(Mape) kineski model kaže: Biće ovo hladna zima sa puno snega! Polarni vrtlog se neobično razvija, a jedno je sigurno - stiže naglo zahlađenje
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Tramp otkazao očekivani sastanak sa Putinom: Jednostavno mi se nije činilo ispravnim
Euronews pre 2 minutajoš 1 povezana