Povezane vesti
Gradonačelnik Ljubljane: Imam pravo na mišljenje, Vučić jedini obezbeđuje mir i stabilnost u regionu
Euronews 19.02.2025
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izjavio je da su njegove nedavne izjave o protestima njegovo lično mišljenje, da nikada nije krio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov prijatelj, kao i da ima prava da smatra da je Vučić jedini koji… »
"Ako bih izdao prijatelja, izdao bih sebe": Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković objasnio zbog čega je uputio pismo podrške…
Blic 19.02.2025
Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, objasnio je zbog čega je 17. januara uputio pismo podrške Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije. Janković se oglasio saopštenjem nakon protesta u Ljubljani. - Povodom nedavnih protesta u Ljubljani i četiri zahteva… »
"Da sam izdao Vučića, izdao bih sebe! Jedino on može garantovati mir u regionu" Gradonačelnik Ljubljane: Vlast i Vlade se…
Kurir 19.02.2025
Gradonačelnika Ljubljane Zoran Janković oglasio se povodom zahteva demonstranata u tom gradu. "U vezi sa nedavnim protestima u Ljubljani i četiri zahteva koja su mi demonstranti postavili, još jednom pismeno objašnjavam razloge svoje odluke. Na… »
Objašnjenje gradonačelnika Zorana Jankovića u vezi sa protestima u Ljubljani
Telegraf 19.02.2025
Preporučujemo. Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković objavio je na sajtu opštine pismo sa objašnjenjima o zahtevima demonstranata koji su se 8. februara okupili ispred Gradske kuće i izneli svoje zahteve. Njegov saopštenje prenosimo u celosti… »
Vesti dana »

Određen jednomesečni pritvor Momiroviću, Vesiću i ostalim osumnjičenima u slučaju rekonstrukcije pruge
Insajder pre 11 minutajoš 47 povezanih

Obeležavanje 30 godina od akcije "Oluja", centralna ceremonija u Sremskim Karlovcima
Moj Novi Sad pre 26 minutajoš 28 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Sunčano na istoku i jugu, nepogode u ostalim krajevima
Naslovi.ai pre 49 minutajoš 38 povezanih

Vulkan na Kamčatki se aktivirao posle 600 godina: Sumnja se da je ovo uzrok, zabeležen zastrašujući prizor (Video)
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih