Povezane vesti

Gradonačelnik Ljubljane: Imam pravo na mišljenje, Vučić jedini obezbeđuje mir i stabilnost u regionu

Gradonačelnik Ljubljane: Imam pravo na mišljenje, Vučić jedini obezbeđuje mir i stabilnost u regionu

Euronews pre 2 dana
Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković izjavio je da su njegove nedavne izjave o protestima njegovo lično mišljenje, da nikada nije krio da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić njegov prijatelj, kao i da ima prava da smatra da je Vučić jedini… »
"Ako bih izdao prijatelja, izdao bih sebe": Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković objasnio zbog čega je uputio pismo…

"Ako bih izdao prijatelja, izdao bih sebe": Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković objasnio zbog čega je uputio pismo…

Blic pre 2 dana
Zoran Janković, gradonačelnik Ljubljane, objasnio je zbog čega je 17. januara uputio pismo podrške Aleksandru Vučiću, predsedniku Srbije. Janković se oglasio saopštenjem nakon protesta u Ljubljani. - Povodom nedavnih protesta u Ljubljani i četiri… »
"Da sam izdao Vučića, izdao bih sebe! Jedino on može garantovati mir u regionu" Gradonačelnik Ljubljane: Vlast i Vlade se…

"Da sam izdao Vučića, izdao bih sebe! Jedino on može garantovati mir u regionu" Gradonačelnik Ljubljane: Vlast i Vlade se…

Kurir pre 2 dana
Gradonačelnika Ljubljane Zoran Janković oglasio se povodom zahteva demonstranata u tom gradu. "U vezi sa nedavnim protestima u Ljubljani i četiri zahteva koja su mi demonstranti postavili, još jednom pismeno objašnjavam razloge svoje odluke. Na… »
Objašnjenje gradonačelnika Zorana Jankovića u vezi sa protestima u Ljubljani

Objašnjenje gradonačelnika Zorana Jankovića u vezi sa protestima u Ljubljani

Telegraf pre 2 dana
Preporučujemo. Gradonačelnik Ljubljane Zoran Janković objavio je na sajtu opštine pismo sa objašnjenjima o zahtevima demonstranata koji su se 8. februara okupili ispred Gradske kuće i izneli svoje zahteve. Njegov saopštenje prenosimo u celosti… »

Vesti dana »