Povezane vesti
Putin: Ruska vojska prešla granicu u Kurskoj oblasti
Vesti online 19.02.2025
Vojnici ruske 810. vojne brigade prešli su rusku granicu i ušli na teritoriju Ukrajine, izjavio je predsednik Rusije Vladimir Putin i dodao da ruske trupe napreduju duž cele linije fronta. – Poslednja informacija, koja mi je dostavljena bukvalno pre sat… »
Putin tvrdi da su ruski vojnici prešli granicu sa Ukrajinom i da su ušli u Kursku oblast, odmah stigao odgovor Kijeva: "to je…
Blic 19.02.2025
Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je danas obavešten da su borci 810. brigade Oružanih snaga Rusije prešli granicu sa Ukrajinom u Kurskoj oblasti. Ipak, Ukrajina se ne slaže sa tom konstatacijom. - Poslednja informacija koja mi je dostavljena… »
Putin tvrdi da su ruske snage pokrenule novi napad na Ukrajinu, Kijev demantuje
Novi magazin 19.02.2025
Ukrajina je demantovala današnju izjavu predsednika Rusije Vladimira Putin da su ruske vojne snage prošle noći ušle u Ukrajinu iz regiona Kurska što bi bilo prvi put od povlačenja ruskih snaga sa severa Ukrajine u proleće 2022. godine. "Najnovija… »
Beta 19.02.2025
Ukrajina je demantovala današnju izjavu predsednika Rusije Vladimira Putin da su ruske vojne snage prošle noći ušle u Ukrajinu iz regiona Kurska što bi bilo prvi put od povlačenja ruskih snaga sa severa Ukrajine u proleće 2022. godine. "Najnovija… »
Putin: Ruski vojnici prešli granicu Ruske Federacije i Ukrajine, ušli u Kursku oblast
RTV 19.02.2025
SANKT PETERBURG - Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je danas obavešten da su borci 810. brigade Oružanih snaga Rusije prešli granicu sa Ukrajinom u Kurskoj oblasti. "Poslednja informacija koja mi je dostavljena bukvalno pre sat vremena je da su… »
N1 Info 19.02.2025
Ukrajina je demantovala današnju izjavu predsednika Rusije Vladimira Putin da su ruske vojne snage prošle noći ušle u Ukrajinu iz regiona Kurska, što bi bilo prvi put od povlačenja ruskih snaga sa severa Ukrajine u proleće 2022. godine. „Najnovija… »
Putin: "Ruski vojnici prešli granicu Ukrajine u regionu Kurska"
Telegraf 19.02.2025
Preporučujemo. Ruski predsednik Vladimir Putin rekao je da je danas obavešten da su borci 810. brigade Oružanih snaga Rusije prešli granicu sa Ukrajinom u Kurskoj oblasti. "Poslednja informacija koja mi je dostavljena bukvalno pre sat vremena je da su… »
Vesti dana »

Dragan Đilas: Hapšenja nisu igrokaz, nego posledica rada troje tužilaca
Glas Šumadije pre 1 satjoš 78 povezanih

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu, širenje nepogoda na jug
Naslovi.ai pre 47 minutajoš 53 povezane

Selektor juniora Srbije: "Ljudi vole Zvezdu i Partizan sa strancima, pa pitaju gde su nam deca..."
Sportske.net pre 1 satjoš 39 povezanih