Povezane vesti
"Da nije bilo mene ne bi bila popularna, urgirao sam i kod Minimaksa": Zahar prisvojio zasluge za Brenin uspeh
Mondo 19.02.2025
Najbolje pesme za Brenu je potpisao je upravo Zahar, a kompozitor tvrdi da bi bila i evropski poznata. Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao i da ju je on stavio na mapu… »
"Ja sam od brene napravio brend, da nije bilo mene..." Zahar tvrdi da je on zaslužan što je pevačica postala zvezda: Molio…
Kurir 19.02.2025
Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao da ju je on stavio na mapu. Zahar tvrdi da je urgirao čak i kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, da se ona stavlja u razne filmove. -… »
"Ja sam od brene napravio brend, stavio sam je na mapu": Zahar sebi prisvaja uspeh muzičke zvezde, pomenuo i pokojnog…
Blic 19.02.2025
Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao da ju je on stavio na mapu. Zahar za Blic tvrdi da je urgirao čak i kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, da se ona stavlja u razne… »
Vesti dana »
Prijava za legalizaciju objekata po novom Zakonu počela jutros u 4 sata
Danas pre 30 minutajoš 14 povezanih
Rusija nastavila napade tokom pregovora SAD i Ukrajine o mirovnom planu
BBC News pre 35 minutajoš 14 povezanih
Novi rat zemalja koje je Tramp "pomirio"! Kraljevska vojska digla borbene avione, ispaljene rakete, ima mrtvih, roditelji u panici trče po decu u školu (video)
Kurir pre 0 minutajoš 9 povezanih
Jutro maglovito i oblačno, popodne povremeni sunčani intervali, temperatura do 12 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 15 minutajoš 9 povezanih