Povezane vesti
"Da nije bilo mene ne bi bila popularna, urgirao sam i kod Minimaksa": Zahar prisvojio zasluge za Brenin uspeh
Mondo 19.02.2025
Najbolje pesme za Brenu je potpisao je upravo Zahar, a kompozitor tvrdi da bi bila i evropski poznata. Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao i da ju je on stavio na mapu… »
"Ja sam od brene napravio brend, da nije bilo mene..." Zahar tvrdi da je on zaslužan što je pevačica postala zvezda: Molio…
Kurir 19.02.2025
Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao da ju je on stavio na mapu. Zahar tvrdi da je urgirao čak i kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, da se ona stavlja u razne filmove. -… »
"Ja sam od brene napravio brend, stavio sam je na mapu": Zahar sebi prisvaja uspeh muzičke zvezde, pomenuo i pokojnog…
Blic 19.02.2025
Čuveni kompozitor Milutin Popović Zahar kaže da je on najzaslužniji za uspeh koji je postigla pevačica Lepa Brena, kao da ju je on stavio na mapu. Zahar za Blic tvrdi da je urgirao čak i kod pokojnog Milovana Ilića Minimaksa, da se ona stavlja u razne… »
Vesti dana »

“Ne dozvolimo im da uđu u skupštinu, ne dozvolimo im da nas više lažu i kradu“: Građani i studenti proglasili blokadu novosadskog parlamenta
Danas pre 1 satjoš 1 povezana

Pucao na policiju I prostorije SNS: Oglasio se MUP povodom incidenta u Vrnjačkoj Banji: Uhapšen muškarac (36)
Blic pre 2 satajoš 3 povezane

Vremenska prognoza za 17. jun: Danas promenljivo oblačno, ponegde sa pljuskovima
Beta pre 2 satajoš 4 povezane

Netanjahu otvara pandorinu kutiju: "Likvidacija iranskog vođe Hamneija je rešenje sukoba"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana