Повезане вести
Зорица одговорила на прозивке бивше снаје: Зар овакве речи свекрва може да изговори
Свет & Скандал 19.02.2025
Зорица Брунцлик о бившој снаји рекла шта мисли Зорица Брунцлик синоћ се у пратњу супруга Кемиша, ћерке Злате и зета Милоша Вујановића појавила на кнцерту посвећеном њиховом куму Шабану Шаулићу о коме је говорила с тугом у… »
(Видео) Прво оглашавање Зорице Брунцлик о бившој снаји након шок изјава: Вања јој замерила једно, а певачица јој сад овако…
Блиц 18.02.2025
Зорица Брунцлик и Кемиш појавили су се на концерту у част Шабана Шаулића. Зораца је за "Блиц" испричала низ анегдота о покојном куму, а кемиш ју је пратио у томе. - Ја још увек мислим да је он ту. Он се толико слуша, има највећи… »
Вести дана »
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
Блиц пре 57 минутајош 1 повезана
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана
Менаџер града Београда: Нови мост биће три пута већи од Старог савског моста
Данас пре 2 сатајош 1 повезана