Povezane vesti

Zbog ovoga je Gastoz izabrao Matoru da je vodi u hotel, a ne Anđelu! Marinkovićev prijatelj sve otkrio: Ispalo je kao da je…

Zbog ovoga je Gastoz izabrao Matoru da je vodi u hotel, a ne Anđelu! Marinkovićev prijatelj sve otkrio: Ispalo je kao da je…

Kurir pre 2 dana
Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz žestoko su se posvađali prethodne noći kada je on, budući da je ovonedeljni vođa u "Eliti", za omiljenu osobu nije izabrao nju, već Jovanu Tomić Matoru, sa kojom je ona prethodno imala žestoku svađu… »
Anđela napustila emisiju zbog gastoza! Svađa bivšeg para i dalje traje, on joj uputio brutalne reči, pa otkrio zašto je…

Anđela napustila emisiju zbog gastoza! Svađa bivšeg para i dalje traje, on joj uputio brutalne reči, pa otkrio zašto je…

Kurir pre 2 dana
Gošća voditeljskog para Danijela Dujkovića Munjeza i Borislava Terzića Terze u emisiji "Radio Amnezija" bila je Anđela Đuričić, koja je progovorila o odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozom. - Zbog čega sinoć nisi razgovarala sa Gastozom? -… »
"Boli me srce, ali ga puštam" Anđela Đuričić otvorila dušu nakon svađe sa Gastozom! Digla ruke od njega: Ako sam mu…

"Boli me srce, ali ga puštam" Anđela Đuričić otvorila dušu nakon svađe sa Gastozom! Digla ruke od njega: Ako sam mu…

Kurir pre 2 dana
Nenad Marinković Gastoz je razočarao Anđelu Đuričić kada je kao vođa za omiljenu osobu izabrao Jovanu Tomić Matoru. Nakon sukoba Matore i Anđele, on je Jovanu poveo u hotel, a Đuričićeva mu se odmah pred svima suprotstavila. Od tog tog momenta… »

Vesti dana »