Povezane vesti
Tončev: Policija nije upala u moje firme, samo je kontrolisala poslovanje
Jugmedia 19.02.2025
Ministar bez portfelja i funkcioner Socijalističke partije Srbije (SPS) Novica Tončev negirao je danas pisanje pojedinih medija da je kriminalistička policija „upala u firme čiji je vlasnik“, ali je potvrdio da su inspektori kontrolisali… »
Tončev: Inspektori nisu „upali“ u moje firme, kontrolisali su ih kao i ranije
Niške vesti 19.02.2025
On je kazao da u vreme kada su mediji objavili pomenutu vest u prostorijama „Tončev gradnje“ i „Tončev grupe“ nije bilo inspektora, ali su zaposleni, nakon onoga što su pročitali, sedeli i čekali kao da će biti na „streljanju“… »
Tončev: Inspektori nisu upali u moje firme, kontrolisali su rad kao i mnogo puta do sad
Radio sto plus 19.02.2025
Tončev je na konferenciji za novinare u Nišu rekao da su, od trenutka kada je počeo da se bavi politikom, inspektori pedesetak puta kontrolisali poslovanje kompanija “Tončev gradnja” u Surdulici i “Tončev grupa” u Nišu. “Inspektori su sada… »
Vesti dana »

Student DIF-a iz Novog Sada: Apsurdno je tvrditi da smo mi napali policiju (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 103 povezane

"Mahnuo mi je kada je odlazio, kao da je nešto predosetio..." Komšinica porodice koja je sinoć nastradala ispričala nepoznate detalje za Kurir!
Kurir pre 56 minutajoš 67 povezanih

Sad: i Ukrajina potpisale sporazum o mineralima: Ovim potezom Kijev želi da učvrsti podršku Trampa
Blic pre 14 minutajoš 29 povezanih