Povezane vesti
Dete vezali kao psa pa ga vodili kroz učionicu Zbog ponižavanja na času roditelji traže reakciju nadležnih; Jedno dete glumilo…
Dnevnik 20.02.2025
Zbog fotografija nastalih na času srpskog jezika u odeljenju šestog razreda, u jednoj osnovnoj školi nadomak Kruševca, roditelji tvrde da je njihovo dete bilo izloženo poniženju i omalovažavanju, za koje je, smatraju, najodgovorniji sam profesor. Nakon… »
Zbog ponižavajućih fotografija deteta nastalih na času, roditelji osnovca iz Kruševca traže reakciju nadležnih
Telegraf 20.02.2025
Preporučujemo. Zbog fotografija nastalih na času srpskog jezika u odeljenju šestog razreda, u jednoj osnovnoj školi nadomak Kruševca, roditelji tvrde da je njihovo dete bilo izloženo poniženju i omalovažavanju, za koje je, smatraju, najodgovorniji sam… »
Vesti dana »
Tramp kaže da Iran pregovara poslednjim snagama i da izbori neće uticati na njegovu strategiju
N1 Info pre 27 minutajoš 34 povezane
Hitno saopštenje Vojvodine o prekinutom finalu: "Samo još ovo se nije desilo u srpskom rukometu!"
Mondo pre 32 minutajoš 37 povezanih
Fonseka pred Đokovića: San, igraću protiv najboljeg svih vremena
Sport klub pre 57 minutajoš 82 povezane
Nema zle krvi s Novakom! Kecmanović govorio o „sporu“: Poslao mi je poruku, ja sam rekao svoj stav
Dnevnik pre 4 satijoš 56 povezanih